kérdezte: Anonim 9 hónapja

Valami nincs rendben az egészségemmel

37 éves nő vagyok. Elég régóta küzdök súlyproblémával, 22 éves korom óta 80 kg fölött vagyok. Kétszer sikerült lefogynom közel 20 kg-t, de vissza is híztam. Pajzsmirigyem, hormonleletem negatív. Én az antidepresszánssal hozom összefüggésbe amit szedek. Próbáltunk más jellegű gyógyszert, de attól rosszul voltam. Az újabb diétára és mozgásra sehogy se tudom rávenni magam, pedig tudom hogy esztétikailag és egészségileg is nagyon kellene. Amit észrevettem, hogy sajnos nem tudok ellenállni a kávénak. Van hogy napi 3-4-et is megiszok. Sokszor heves szívdobogást, szívizom remegést, feszültséget, ingerlékenységet és borzasztó nagyfokú izzadást érzek utána. Próbálkoztam koffeinmentessel időnként, de van hogy azután is érzékelem ezeket a tüneteket valamilyen fokban, illetve fáradt vagyok. Sokat vagyok fáradt, néha alig bírok menni, mert úgy érzem légszomjam van és kerülget az összeesés. A cukrom rendben van. Néha ha órákig nem eszek rendesen, remegést, gyengeséget érzek, és kerülget az ájulás. Már évek óta 120 kg vagyok. Tudom fogynom kellene de egyszerűen nem megy. Tudom hogy ez igy nagyon nem jó irányba halad, félek nehogy egyszer összeessek valahol, vagy szívinfarktust kapjak. Sokszor érzek szívfeszítést is, ami kisugárzik a bal karomba. Ön szerint mi lehet a gond? Csak a túlsúly? Köszönöm

0 ember szerint jó kérdés

7 Válasz

 • Keresztes Attila

  7 Keresztes Attila Jó válaszadó mondta 6 hónapja


  Üdv! Mindenképpen teljeskörű célirányos szakorvosi kivizsgálást javaslok. És a megszokás nagy úr, de a pszichológiai oldalát, motivációt (indíték) is meg lehet megfelelő szakember segítségével találni.

  Leggyakoribb betegségeink és a keleti gyógyászat megoldásai: elhízás
  https://www.keresztesattila.hu/blog/leggyakoribb-betegsegeink-es-a-keleti-gyogyaszat-megoldasai-elhizas-1/

  Keleti-nyugati orvoslás integrálása
  www.keresztesattila.hu


 • Antalné Putnik Judit

  6 Antalné Putnik Judit Jó válaszadó mondta 8 hónapja | válasz erre: 5


  Kedves Kérdező!

  A borsika@levele.hu az az e-mail címem, az oda írt levelekre naponta és részletesen válaszolok.
  üdvözlettel: Jutka


 • 5 A kérdező mondta 8 hónapja | válasz erre: 1

  !

  Kedves Judit,
  Rákerestem több helyen is, még a borsikalevelén is az ön által említett silencium gyógynövény kapszulára, de ilyen néven sehol nem találtam.
  Megtenné hogy elmondja, hogy lehet hozzájutni? illetve hogy mit tartalmaz?
  köszönöm

 • 4 A kérdező mondta 8 hónapja | válasz erre: 3

  !

  köszönöm

 • Dr. Bán Marianna

  3 Dr. Bán Marianna Jó válaszadó mondta 8 hónapja


  Kedves Kérdező,
  keresse fel a bp-i Szent Imre kórház Anyagcsere-központ- Obesitologiai szakrendelését. Itt komplexitásában vizsgálják és kezelik az állapotát.
  üdvözlettel, Mariann


 • 2 A kérdező mondta 9 hónapja

  !

  Köszönöm

 • Antalné Putnik Judit

  1 Antalné Putnik Judit Jó válaszadó mondta 9 hónapja


  Kedves Kérdező!

  Az antidepresszáns helyett a Silencium gyógynövény kapszula szedését tanácsolom ( borsika@levele.hu ), persze fokozatosan kéne átállnia rá.
  Próbálkozzon a nyers étkezéssel: abban a táplálkozásban bátran ehet pizzát is, süteményeket, fasírtokat stb. A felesleges kilók nagyon gyorsan el fognak tűnni és nincs éhségérzet.
  Kiegészítésként a Fito Varázs tea ivása jó hatású.
  A kávé ivása helyet a gabonakávét ajánlom, nincs mellékhatása.
  üdvözlettel: Jutka


Új válasz