kérdezte: Anonim 9 éve

Szülés utáni szemölcsöket hogyan tudnám eltüntetni?

Tisztelt Hölgyem!

36 éves két gyerekes anyuka vagyok, gyermekem megszületése óta nagyon sok verruca seborrhoica lett a testemen főleg a hasamon és a karomon, ezt bõrgyógyászaton is megerősítették. Nem szeretném lézeresen eltávolítani, de viszont belsőleg, vagy akár külsőleg is tud-e valamilyen teakeveréket vagy homeopátiás szert ajánlani, ami segít elhalványítani, akár teljesen eltüntetni ezeket a szemölcsöket?
Én körömvirág krémet használtam svédcseppel este lefekvés előtt alkalmaztam. Egy nagyobb szemölcsöt sikerült is ezzel a módszerrel eltüntetni, leszáradt és magától leesett, de sajnos elég sok van a testemen, hogy ezt azt eljárást az összes szemölcsön folytassam.

Köszönettel!
edina

0 ember szerint jó kérdés

3 Válasz

 • Antalné Putnik Judit

  3 Antalné Putnik Judit Jó válaszadó mondta 9 éve


  Kedves Edina!
  Máriatövismagból egy teáskanálnyit ledarálva, étkezés után fogyasszon el, akár kis mézzel is jó. Naponta , külsőleg kezelje őket ricinus olajjal.
  üdvözlettel: Jutka


 • Dr. Asbót Júlia

  2 Dr. Asbót Júlia Jó válaszadó mondta 9 éve


  Kedves Edina!

  Hámlasztás, fagyasztás egyaránt szóba jön. Vizsgálat alkalmával lehet eldönteni melyik célszerűbb Önnek. Házilag nem javasolom a fagyasztást.. Természetesen ki lehet egészíteni homeopátiás gyógyszer szedésével. Ön fiatal a sok "szemölcshöz", alkati probléma lehet, hogy szülés után egyre több lett.
  Elér a megadott számon: 30/684-6122
  Dr. Asbót Júlia


 • Dr. Bán Marianna

  1 Dr. Bán Marianna Jó válaszadó mondta 9 éve


  Kedves Edina,
  Natrium sulphuricum Schüssler D6 és Silicea Sch D12 tablettákat javaslok. Páros napokon a D6-ból 3x1, páratlanokon a D12-ból 3x1 elszopogatva. A kúra minimálisan 2 hónap. Külsőleg a krémeket is használhatja.Amennyiben bármilyen implantátuma van, a Silicea Sch nem javasolt. Homeopátiás szer beállításához alaposabb kikérdezés szükséges.
  http://www.banmarianna.hu/images/taplalkozasi_ajanlasok.pdf
  http://www.banmarianna.hu/images/tanacsok_homeopatias_szerekhez.pdf
  Üdvözlettel, Mariann


Új válasz