kérdezte: mszoni 7 hónapja

ösztrogén dominancia?

Kedves Szakértő!
Hajhullás miatt különböző vizsgálatokra kell mennem, Háziorvosomtól kérem labor beutalót. A vércukrom épp a határt súrolja. 3,6 és 6,1 az elfogadható tartomány, az enyém 6-os. Adott beutalót cukor terhelésre. Mi van a cukrommal? Kicsit mésképp nem ártana étkeznem az igaz. Most karácsony tájékán, illetve az utóbbi 2-3 hónapban kicsit több édességet fogyasztottam. Nem vagyok úgy édesszájú, mint voltam annak idején. MEg szoktam kívánni az édeset, ha dolgaimat intézem, édes péksütit bedobok. AZ utóbbi napokban, közelmúltban nagyon tudom kívánni, a sósat. Úgy gondolom hajhullásom, választéknál az átlátszó fejbőr hormonok miatt van inkább és vitaminhiány miatt.de majd persze kiderül. Hajhullás, pattanások, szem alatt petyhüdtebb bőr, tág pórusok. de miért csak a szemem alatt, orr melletti részen petyhüdt a bőröm, tág pórus?

0 ember szerint jó kérdés

2 Válasz

 • Dr. Bán Marianna

  2 Dr. Bán Marianna Jó válaszadó mondta 7 hónapja


  Kedves Kérdező,
  a pszichoszomatikus orvoslás szemszögéből vizsgálva felmerül az anya- kapcsolat diszharmóniája (akár konkrét, akár szimbolikus értelemben), így az integratív -holisztikus orvosi kezelésben a lélek zavarainak oldása, a traumamunka is szerepet kap, sok más mellett. Hasznos része ennek - leírt bőrtünetei alapján- a Natrium chloratum Schüssler D6 tabletta, 3-4x1 napi adagban elszopogatva, 3 hét után 1 hét szünet , majd ismétlés. Egyebet alapos kikérdezés és rendszeres kontroll mellett lehetne ajánlani.
  http://www.banmarianna.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=87#schussler
  http://www.banmarianna.hu/images/tanacsok_homeopatias_szerekhez.pdf
  üdvözlettel, Mariann


 • Antalné Putnik Judit

  1 Antalné Putnik Judit Jó válaszadó mondta 7 hónapja


  Kedves Kérdező!
  Valóban az ösztrogén dominancia tünetei között gyakran szerepel a hajhullás is. A Ciklus II gyógynövény kapszula szedését tanácsolom. ( borsika@levele.hu )
  A bőr állapotán sokat tud segíteni, ha sok nyers, vegyszermentes zöldséget eszik, ha meg édességet kíván: egy gyümölcsöt egyen helyette.i.
  Ha sósat, akkor a szárzeller evése tudja a sósat helyettesíteni.
  üdvözlettel: Jutka


Új válasz