kérdezte: kuluncsics 9 hónapja

Orrmandula műtét elkerülése.

Szia Judit ?

Érdeklődni szeretnék, hogy 3 héten keresztül inhaláltatok de naponta hányszor ? Az 1 liter forrásban lévő vízhez adagolt illóolajat hány alkalommal használtátok fel ? Újramelegíted vagy mindig készítesz másikat ? Januárban lesz 5 éves a kisfiam állandóan az orr melléküreg gyulladás, fül gyulladás a fő problémánk. Tartok tőle, hogy ki kell veteti az megnagyobbodott mandulát ezét keresek valami gyógymódot. Idáig salvus vízzel infaláltunk, sós oldattal átmossuk az orrát, egyszer használtunk nasotasone orrsprayt általában tengervizes orrsprayt használunk csak. Minden ötletet, tanácsot szívesen veszek. Köszönöm.

0 ember szerint jó kérdés

1 Válasz

 • Antalné Putnik Judit

  1 Antalné Putnik Judit Jó válaszadó mondta 9 hónapja


  Kedves Kérdező!
  Naponta 1-2 alkalommal kéne inhaláltatni a kicsit ( ölbe venni közben, le ne forrázza magát ): 2 csepp eukaliptusz, 2 csepp erdei fenyő és egy csepp kakukkfű illóolajat kell cseppenteni 1 liter forrásban levő vízbe. Az inhalálás közben nem kell a fejét letakarni. Ezután kb. 1 óra hosszat ne menjen ki a szabadba. A vizet két alkalommal lehet felhasználni, ezután javasolom a friss készítését.
  Egy csepp levendula illóolajat kell kis vattára tenni és azt a fülbe ( persze nem túl mélyen )
  Érdemes a liposzómás C vitamin fogyasztását is alkalmazni naponta 2x1 teáskanálnyit, magában, vagy kis vízzel . ( borsika@levele.hu )
  Az orrát érdemes szintén naponta több alkalommal majoranna illóolajjal ( ebből 4 cseppet kell 50 ml körömvirág kenőcsben elkeverni ) belülről átkenni.
  üdvözlettel: Jutka


Új válasz