kérdezte: kolkomilko 5 éve

A gyógynövényfürdő hatása mennyi idő múlva hozhat eredményt?

J ó napot kívánok!

48 éves vagyok, nagyméretű miómát diagnosztizáltak.Szeretnék műtét nélküli lehetőséget keresni. Gyógynövényből készült fürdőt javasoltak (cickafark), napi rendszerességgel. A gyógynövény hatása mennyi idő múlva hoz eredményt,illetve a mióma méretétől független a gyógyfürdő hatása?

Köszönettel:

Szilvia

0 ember szerint jó kérdés

2 Válasz

 • Hajdú Zsuzsa

  2 Hajdú Zsuzsa Jó válaszadó mondta 5 éve


  Kedves Szilvia!
  Bármilyen gyógynövényes-fürdő hatása minden embernél más-más időintervallumban mérhető.
  Mióma esetén amit javasolni tudok Önnek, gyors és hatékony: Ayurveda orvoslás!
  Személyesen volt részem a tanokban, ez a módszer egészében vizsgálja testét-lelkét, régebbi és mostani állapotát, majd azonnali személyre-szabott , könnyen követhető terápiát ajánl. Kérem keressen ayurveda orvost ezügyben, műtéti beavatkozás nélkül helyreáll szervezetének immunháztartása, egészsége, öngyógyító képessége. Minden jót kívánok!

  Szeretettel
  Zsuzsi


 • 1 putnik_judit Jó válaszadó mondta 5 éve

  !

  Kedves Szilvia!
  Miómánál nem javasolom a cickafarkot sem külső, sem belső használatra.
  Miómánál a diéta jó ( tejtermék ,húsfélék, cukor és fehér pékáru kerülése , ellenben jó a stevia, a zabtejszín, a kókusztej, a hajdinaliszt, a köles, a hidegen sajtolt olajok alkalmazása.
  Gyógyteáknál pl. a palástfű, a diólevél, a pásztortáska jó hatású. Tudok kapszulázottan is küldeni gyógynövényeket a progeszteron szint növelésére. (bővebb információ: borsikakukaclevele.hu )
  üdvözlettel: Jutka

Új válasz