kérdezte: mszoni 8 hónapja

Hormonprobléma?

Kedves Szakértő!
Fejemen frufrunál már átlátszik a fejem, államon több a fekete szőrszál. Fodrászom azt mondta ez hormon probléma. férfi hormonok. Enyhe bajuszom 20éves korom előtt is volt amit gyantáztam. Diffúz hajhullásom is volt, most a frufrumat már le kell növesztenem, mert nincs már tartása. Mit lehet tenni? Persze el megyek megvizsgáltatni magam. Hajvitamin tablettát nem szedek. Folyékony vasat és B vitamint szoktam. Májfoltom is van. úgy 5Ft-os nagyságú.

0 ember szerint jó kérdés

3 Válasz

 • Antalné Putnik Judit

  3 Antalné Putnik Judit Jó válaszadó mondta 8 hónapja


  Kedves Kérdező!
  Köszönöm, hogy megírta, hogy hol található a májfolt. Javasolom, hogy végezzen egy vese tisztítást is, pl. csalánlevél, nyírfalevél és mezei zsurló tea egyenlő arányú keverékéből egy evőkanálnyit főzzön forrás után 3 percig 1 liter vízben, majd 15 perc múlva le lehet szűrni és a nap folyamán inni.
  A kúrát egy hónapig végezze, aztán tartson 1 hét szünetet. A fodormenta teát folyamatosan lehet inni.
  üdvözlettel: Jutka


 • 2 mszoni mondta 8 hónapja | válasz erre: 1

  !

  Kedves Judit!
  ... Közben megnéztem, rákerestem arra részre. hogy pontosabban meg tudjam mondani. Az arc járomcsontjánál van májfoltom. Volt, hogy dörzsöltem már citrommal, hogy halványítsa, májtisztítás hatására is halványodott. Úgy halványodott, hogy benne több világosabb folt van, ahol már jobban kilátszik az eredeti szín. TEhát, ha a jobb oldali szemem sarkához teszem az ujjam, jobbra mozdítom 2-3 cm--t és le 1-1,5cm.

 • Antalné Putnik Judit

  1 Antalné Putnik Judit Jó válaszadó mondta 8 hónapja


  Kedves Kérdező!
  Fodormenta teából igyon napi egy csészényit folyamatosan: alkalmanként egy teáskanálnyit kell leforrázni 2 dl vízzel, majd 10 perc múlva le lehet szűrni. A Ciklus I és a Ciklus II gyógynövény tabletta szedését tanácsolom még. ( borsika@levele.hu )
  A májfolt hol található?
  üdvözlettel: Jutka


Új válasz