kérdezte: mszoni 6 hónapja

Cukor, diabétesz

Kedves Szakértők!
El kellett mennem cukor terhelésre. 6.1 a határ, nekem 6-os lett az eredmény. Mitől van ez? Olvastam cikkeket. Gyanús pár dolog amit találtam. Eszek, eltelik valamennyi idő, és ismét ennek kell. Étvágyam ugyan változó. A víz fogyasztás fura nekem. VAgy a dehidratáltságtól is, hiába iszok, száraz a szám. A szobám levegője száraz, mog nem oldottam meg, van. hogy reggelre az alsó ajak közepe kireped és véres. AMit még nem érek: MIÉRT KÍVÁNOM a kruplilevest, lebbencslevest? Hetek óta? Leginkább a krumplis leveseket, krumplis dolgokat. Érdekes a vérkép, páromék felé mások a referencia értékek. tól-ig. Sajnos több eü. dolgot kell megoldanom. Lábam is tud fázni, valamikor nyirkos is. Mit lehet kezdeni ezzel a cukor dologgal?

Jaa, a cukor terhelésen azt mondták ne mozogjak, ne stresszeljek. Teljesen nem tudtam kizárni. Teljesen szoborként nem tudtam ülni. De igyekeztem legnyugodtabban ülni. 2szer szúrtak. 1óra majd 2.óra elteltével. Nekem a folyadék fogyasztás, felhasználás gyanús és az étkezés. Gondolkodtam, hogy tényleg azért száraz a szám, mert cukorra ad okot, vagy a téli időjárás miatt????

0 ember szerint jó kérdés

1 Válasz

 • Antalné Putnik Judit

  1 Antalné Putnik Judit Jó válaszadó mondta 6 hónapja


  Kedves Kérdező!
  Érdemes több dolgot is megváltoztatni az életében:
  először is egyen sok nyers zöldséget, igyon zöld turmixot naponta kb. 1/2 liternyit,, amiben például alma van, saláta és víz, Igyon fügelevél teából naponta 1-2 alkalommal 1-1 csészényit. A cukrok helyett használjon steviát édesítésre. A fahéjat gyakran használja a füszerezésnél. Próbáljon minél kevesebbet tévézni, olvasson vidám könyveket, hallgasson hasonló zenéket, sétáljon sokat, A száját kenje pl. shea vajjal.
  Kiegészítésként tanácsolom a Kapor tabletta szedését. ( borsika@levele.hu )
  üdvözlettel: Jutka


Új válasz