kérdezte: Anonim Jó válaszadó 5 éve

Állandó hányingernek mi lehet az oka?

Kedves Szakértők!
2 éve állandó hányingerem van, tavaly egy mezei katáng- és tejoltó galaj-kúra után hónapokra megszűnt, de az idénre visszajött és most nem hat a gyógynövénykúra.
A hányinger a nap első felében a legerősebb, később elmúlik. A nap második felében szoktam megéhezni először. de nem tudok annyit enni, mint amennyire éhes vagyok, mert öklendezni kezdek egy kevés étkezés után (mondjuk, 1 vajas zsemlét bírok megenni, hogy a mennyiséget érzékeltessem). És bármit lenyelek, legyen az egy kevés víz, nagyon sokat böfögök és nagyon csúnya hangokkal jön föl a levegő, nem hangtalan, mint a normál böfögés.
Nem vagyok vékony, se túlsúlyos.
Kicsit székrekedésem is van, és hullik a hajam, a bőröm gyulladt pattanásos.
37 éves nő vagyok.
A vérképem tökéletes, a hormoneredmények is, nincsen semmi klinikai bajom. Nincs gyomorsavtúltengésem se, refluxom se. Elég vizet iszom.
Fogorvoshoz se tudok elmenni évek óta, mert öklendezek, nem lehet semmit betenni a számba.
Kérek ötleteket, javaslatokat, köszönöm.

1 ember szerint jó kérdés

6 Válasz

 • Antalné Putnik Judit

  6 Antalné Putnik Judit Jó válaszadó mondta 4 éve


  Kedves Kérdező!
  A teakeverék nyugtató, gyulladásgátló hatású.üdvözlettel: Jutka


 • Dr. Bán Marianna

  5 Dr. Bán Marianna Jó válaszadó mondta 5 éve


  Kedves Kérdező,
  állapota két éve tart,számos egyéni jellegzetességgel bír, így korrekt ajánláshoz kell az alapos kikérdezés, konzultáció. Ennek hiányában nincs vagy csak időleges a javulás. Testi- lelki jellegzetességei, és a hányinger jellemzői mutathatnának rá, milyen készítmény illetve módszer segíthetne.
  Üdvözlettel, Mariann


 • 4 A kérdező mondta 5 éve | válasz erre: 2

  !

  Köszönöm, a teát megpróbálom. Mire hat ez a keverék?
  Az elixírt nem tudom fogyasztani, gyümölcsöt és alkoholt - úgy vettem észre - egyáltalán nem tudok emészteni, és kedvezőtlen hatást tapasztaltam alkoholos homeopátiás szereknél is.

 • 3 A kérdező mondta 5 éve | válasz erre: 1

  !

  Kedves Krisztina, 1975.12.23. 9:50 Bp.

 • Antalné Putnik Judit

  2 Antalné Putnik Judit Jó válaszadó mondta 5 éve


  Kedves Kérdező!
  Ha nincs fizikai oka az állandó hányingernek, akkor az alábbi teakeverék apró kortyokban való fogyasztását javasolom: citromfű 10g, levendulavirág 30g és fodormenta 20g keverékéből 1 teáskanálnyit kell leforrázni 2 dl vízzel, 10 perc múlva lehet szűrni és a nap folyamán iszogatni.
  Ha szeretné úgy megoldani, hogy nem akarja, vagy tudja a lelki okát annak, amitől van ez a hányinger, akkor ajánlom a Moksa Elixír cseppek ivását. Az kibogozza és megoldja Ön helyett azt az élethelyzetet, ami a hányingert okozta.
  http://Borsika1.moksaelixir.hu
  üdvözlettel: Jutka


 • Dr. Fejes Krisztina

  1 Dr. Fejes Krisztina Jó válaszadó mondta 5 éve


  Kedves Kérdező,
  a gyomor lelki szinten a befogadás szerve, ha hány vagy hányingere van, akkor a befogadás, elfogadás problémás lelki szinten. A Hold, mint bolygó áll mögötte, ami a nőiességgel is analóg. Pontos születési adatot kérek megadni, mert akkor meg tudom állapítani a gond okát. Ha SOS kell a segítség, akkor a személyes konzultációt javaslom. www.fejeskrisztina.hu. A fenti gondot kell valamilyen homeopátiás szerrel gyógyítani, akkor megszűnnek a panaszai.
  Üdv: Fejes K


Új válasz