kérdezte: Anonim 9 éve

Mit tegyek, ha fénylik a homlokom?

Kedves Szakértő!
Napközben kétszer meg kell mosni a homlokom, mert nagyon fénylik. Elég zsíros a bőröm, ott nem is kenem semmivel. Kétnaponta lemosom tociccal is az arcom. Egyébként meg langyos és hideg vízzel reggel este. Nagyon zavaró és képeken is ápolatlan hatást kelt. Amikor frufrum volt az is a második nap után tiszta zsíros lett. Mit tegyek rá, mivel kenjem vagy púdert tegyek e rá, napközben? Köszönöm és Boldog Új Évet Kívánok!

0 ember szerint jó kérdés

2 Válasz

 • 2 ban_mariann Jó válaszadó mondta 9 éve

  !

  Kedves Kérdező,
  a bőr a szervezet állapotának tükre. A letörölhető zsírosság a sav-bázis háztartás egyensúlyának felborulásáról tudósít. Érdemes lenne megvizsgálni és megváltoztatnia a táplálkozását, belsőleg egy komolyabb méregtelenítést végeznie. Emellett Natrium phosphoricum Schüssler D6 tabletta, 3x1 napi adagban, legalább 1 hónapig. A betartandó szabályokról korábbi blogjaimból vagy a Honlapomon tájékozódhat: www.banmarianna.hu
  Üdvözlettel, Mariann

 • Jánosi Judit

  1 Jánosi Judit Jó válaszadó mondta 9 éve


  Kedves Kérdező!
  Természetesen a púder a legjobb megoldás. Lehet szép kompaktokat kapni sokféle szín árnyalatban. Napjában többször, amikor csak eszedbe jut, belenézel kompakt tükrébe és ha kell, púder ezred a homlokod. Ráadásul ez még nagyon nőies is.


Új válasz