kérdezte: Anonim 2 éve

Megéri?

Kedves Judit, mióta tudom használni a két kezecskémet szeretek sminkelni, mindig lenyúltam anyukám sminkjeit gyermekként, vagy épp a bátyám barátnőjét kértem meg, hogy adja kölcsön a szemceruzáját. Már hála isten vannak saját sminktermékeim, de kevésnek találom, mindig találok valami új, és hasznos terméket, ami szinte elérhetetlen áron van. Jelenleg 19 éves vagyok és fogalmam sincs, hogy megéri-e elhelyezkednem ebben a szakmában, egyébként engem is a maszkok vonzanak igazán, ahogy elnézem ez nem olcsó mulatság és kezdem feladni az álmaimat, látom, hogy milyen méreg drága termékeket kéne összevásárolnom, a képzés sem olcsó játék, szóval a tanácsodat szeretném kérni, hogy mégis hogyan kezdjem el.

 • Csatolt kép
0 ember szerint jó kérdés

1 Válasz

 • Jánosi Judit

  1 Jánosi Judit Jó válaszadó mondta 2 éve


  Kedves Kérdező!
  A leveled első fele arról szól, hogy milyen drága sminkanyagok vannak és, hogy mindig újabb anyagokat találsz és veszel. Megéri-e elhelyezkedni ebben a szakmában, kérdezed. Majd utána azt kérdezed, hogyan kezd el.
  Ez olyan, mint az öltözködés, ott is minden nap találsz és vehetnél egy-egy új darabot. De nem erről szól ez a szakma.
  Te döntsd el, ezt akarod-e csinálni. Azt nem tudom, neked megéri-e.
  De ha ezt szeretnéd hivatásnak, szakirányú iskolai végzettség kell hozzá idéntől. Vagy kozmetikus, vagy fodrásznek kell lenned, csak úgy foglalkoztathatnak és adhatsz számlát. Utána mehetsz továbbképezni magad valakihez, vagy valamelyik képzéshez, de azt már Te nézed ki, melyik intézményhez, vagy kihez akarsz menni. Szóval először inkább a tanulásról szól a dolog, majd utána vásárolgass anyagokat de ha jó vagy a szakmádban és szereted is, megérte.


Új válasz