kérdezte: mszoni Jó kérdező 2 éve

Fényvédös arckrém nyári napsugarakra

Kedves Szakértök!
Eddig nem különösebben figyeltem oda, de mivel nem szeretném, ha a szarkalábak a szememné tovább mélyüljenek, valami kencét kellene már gondolom használni. Tudnak valamit javasolni? (Jó vagy nem jó, tudok magamra olyan hiú lenni, hogy ha mélyebbnek látom, eszembe jut a feltöltés. NEm iazán tudok velük megbarátkozni.Szóval mit tudnak ajánlani, hogy a nyári sugaraktól megóvjam a bőröm? (vagy ez inkább igényesség, odafigyelés, nem hiúság)

0 ember szerint jó kérdés

3 Válasz

 • 3 nikiniki mondta 2 éve

  !

  Ne szedj semmijen gyogyszert hasznalj feszesitő arckrémet probáld ki. Azt tudd h a krémek hatása egy doboz után érezhető.. Nekem is vékony a szem alatti résznél az erek is látszanak de sajnos ezekre korrektor alapozó segit csak..

 • 2 mszoni Jó kérdező mondta 2 éve

  !

  Szia! Köszi a tanácsokat. Tonikot nagyon rég nem használok, nem igazán érzem hatását , leginkább nem szeretem az utóérzetét. 30-as vagyok. SZarkalábaim évek óta vannak, az orrom mellett tágabbak a pórusaim, ha hyaluronsavas arckrémet használok, az valamelyest segít de nem az igazi. ilyen kis hártyás, laza a bőröm ott már. nem tetszik. Érdemes lenne kipróbálnom hyaluronsav és kollagén tablettát? Kúrát? Zavar az orrom melletti bőröm állaga.

 • 1 nikiniki mondta 2 éve

  !

  Szia! Én nem vagyok szakertő de évek óta avon tanácsadó vagyok. Attol függ hány éves vagy. Mindenképp tisztisd az arcod, radir hetente, arctisztitó v tonik, legalább 30 faktoros fényvédő hidratálo arckrém nyáron,( ha hamar leégsz) ha szoliba jársz ne gyakran az is ráncokat okoz. Éjszakai krémet használj a ráncokra, ezt mindennap csinálni kell es évek mulva hidd el hatása lesz mert nem öregedsz.. Folyadék is fontos!

Új válasz