kérdezte: Anonim 1 éve

Napi hajmosas - stressz kapcsolata

Kedves Aniko,
Nehany eve mar hogy teljesen atszoktam napi hajmosasra, de eljott az ido hogy a problema melyere nezzek. 32 eves vagyok es kb 7 eve kezdodott, amikor koltozes es uj munka miatt megszaporodtak a kihivasok. Amit eloszor eszleltem (es a mai napig problema) az a hirtelen izzadas (honalj) amit vagy uj helyzet, informacio, vagy olyan ismetlodo helyzet valt ki amiben tudom hogy gyengek a kepessegeim. Ezzel parhuzamosan indult be a napi hajmosasok gyakorlata, mivel a hajam 36oranal tobbet nem bir ki mielott teljesen (szamomra) igenytelenul kezd el kinezni. Tuneti kezeleskent attertem a Tulasi termekekre, amik a leiras szerint biologiailag lebomlo osszetevok keszult, szinezekmentes termekek.
A stressz szamomra lappangva van jelen az eletemben. Nem tor fel hirtelen, hanem hajlamos vagyok begyujteni es adando alkalommal kiadni magambol mindent. A vernyomasom is alacsony, nem vagyok kenyszermozgo- vagy evo, stresszes idoszakokban nekem az alvas segit a legtobbet a regeneralodasban, csendes olvasgatas, setak a termeszetben, egy jo film es az erzelmi kapcsolatok. Egeszsegs eletmodot elek, nem dohanyzom, vegetarianus vagyok es alapvetoen figyelek az egyensulyra. Csak ez a hajproblema... En mindig azt szoktam mondani, hogy nekem a hajamon keresztul jon ki a feszultseg.
Hogyan lehetseges megvizsgalni hogy mi allhat a hatterben?
Elore is koszonom valaszat. Udvozlettel, N

0 ember szerint jó kérdés

Kérdező szerint legjobb válasz

1 ban_mariann Jó válaszadó mondta 1 éve

!

Kedves Kérdező,
holisztikus orvosi szempontból a lelkiek folyományaként a sav- bázis egyensúly, az ásványi anyagok egyensúlya (és a többi, erről a kevés info miatt nem írok) borult fel, ez tükröződik a hajban. Érdemes volna egészében foglalkozni a problémával- ehhez konzultációs munka szükséges- , addig is pl. Natrium chloratum- és Natrium phosphoricum Schüssler D6 tabletta, 3x1-1/nap, indulásként 1 hónapig javasolt.
http://www.banmarianna.hu/images/tanacsok_homeopatias_szerekhez.pdf
http://www.banmarianna.hu/images/taplalkozasi_ajanlasok.pdf
http://www.banmarianna.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=87#schussler
Üdvözlettel, Mariann

2 Válasz

  • Szabó Anikó

    2 Szabó Anikó Jó válaszadó mondta 1 éve


    Kedves N!
    Köszönöm, hogy levelét nekem írta meg.
    Elolvastam, megvizsgáltam nézőpontjait.
    Az életmód, amit választott önmagába foglalja a testével való harmóniát. Hajlandó lenne a hajzatát is a részesévé tenni? A teste tudatos, és jól érzékeli, hogy a haja közvetíti az információkat. Szívesen megnézem, azt írta naponta mossa a haját. Ez egy kis kényszerességi hajlamot jelez, valahonnan megoldásnak vette át, amiről persze Ön érzi, hogy nem az.
    Egyeztessünk egy találkozót? Amennyiben érez ehhez kedvet, írjon, és egyeztetünk. Szép napot! Anikó


  • 1 ban_mariann Jó válaszadó mondta 1 éve

    !

    Kedves Kérdező,
    holisztikus orvosi szempontból a lelkiek folyományaként a sav- bázis egyensúly, az ásványi anyagok egyensúlya (és a többi, erről a kevés info miatt nem írok) borult fel, ez tükröződik a hajban. Érdemes volna egészében foglalkozni a problémával- ehhez konzultációs munka szükséges- , addig is pl. Natrium chloratum- és Natrium phosphoricum Schüssler D6 tabletta, 3x1-1/nap, indulásként 1 hónapig javasolt.
    http://www.banmarianna.hu/images/tanacsok_homeopatias_szerekhez.pdf
    http://www.banmarianna.hu/images/taplalkozasi_ajanlasok.pdf
    http://www.banmarianna.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=87#schussler
    Üdvözlettel, Mariann

Új válasz