kérdezte: Anonim 1 éve

Miért hullik a hajam?

Tisztelt Szakértő!

2012 nyarán elkezdett nagyon hullani, szinte marékostól a hajam. Orvosnál voltam vele akkor és elküldött vérvételre, mely megállapította hogy vashiányos vagyok írt is fel egy ilyen rágótablettát, a nevére sajnos már nem emlékszem..de az nem segített a hajhullásomon sajnos. Az orvos 2014-ben visszaküldött vérvételre, ami szerint már nem vagyok vashiányos. Azóta is mindenhol ott van a hajam, ha megmosom, a fésűből egy marék hajat szedek ki miután lefésültem, az életem keseríti meg ez a hajhullás. Régen gyönyörű kétszer ilyen dús hajam volt, mint most van ( most sem panaszkodhatom), szépen fénylett ma már inkább csak a sok korpa. Bármilyen sampont, balzsamot vagy korpásodás elleni praktikát vagy készítményt próbáljak ki, a korpa nem múlik max 2-3 napra. Aztán ismét előjön.. Utóbbi időben el sem múlik sajnos.
Szóval a kérdésem az lenne, mitől hullhat még mindig és miért lehet ilyen korpás? Valami ötlet esetleg?

Válaszát előre is köszönöm.

0 ember szerint jó kérdés

2 Válasz

 • 2 ban_mariann Jó válaszadó mondta 1 éve

  !

  Kedves Kérdező,
  Mivel a szokásos praktikákon már túl van, kezeléshez a szervezet jellemzőinek és a panasz részleteinek alapos kikérdezése szükséges.
  http://valaszkereso.nlcafe.hu/szakertonk/648663
  üdvözlettel, Mariann

 • 1 pinkldy80 Jó válaszadó mondta 1 éve

  !

  Nem kell semmi szer és mindeféle hajsampon. Biztos stresszes vagy, ezt kéne megszüntetni. Csalánteát inni az méregtelenít. Vese és haj összefügg. Lelki és idegállapot. Mantrázz, meditálj vagy éppen imádkozz és használd ülve, kényelmesen, ezt a gyógyító kéztartást.
  Kérd közben vagy utána az angyalok segítségét,Mihály vagy Rafael Arkangyalt és istent.
  http://www.kopaszodas-hajhullas-ellen.hu/blog/hajhullas-keztartas/


 • A kérdés lezárult! A kérdező megkapta a választ kérdésére.