kérdezte: Zsuzsa52 1 éve

Egyszerre több

Tisztelt Szabó Anikó!
Azzal kezdeném, hogy évek óta küszködik a zsíros hajjal, szülés után még jobban, de mellette még vékonyszálú is a hajam. Sokat kisérleteztem gyógynövényes samponnal, gyógyszertári samponokkal, pakolással, voltam hajanalitikusnál, ő hajsampont ajánlott, amit később megszüntettek és beszerezhetetlen volt, mert francia volt, végül feladtam, és maradtam az egyszerű samponoknál. Kb. egy másfél éve láttam egy műsort, amiben a hölgy vegyszermentes krémeket, pakolásokat, szappanokat ajánlott.(manna). Rendeltem egy szappant egészséges tincsekért. Én azóta ezzel mosom. Azóta tartása lett a hajamnak, nem lapul a fejemhez, nem viszket a fejem, egy héten kétszer kell megmosnom, nem pedig 3-4-szer.
Most pár hónapja új fodrászhoz mentem hajat vágatni és ő kérdezte, hogy mit használok hajmosáshoz, majdnem elájult amikor megmondtam neki. Közölte, hogy azonnal hagyjam abba, mert ezek a szappanok nem táplálják a hajamat, azonnal samponnal kezdjem újból mosni, ezek puhává, fényessé teszik a hajamat.
Elbizonytalanított, de most is szappannal mosom, mert kétszer megmostam samponnal, borzalmas volt, mint ha nem is mostam volna meg.
Kérdésem az lenne, önnek mi a véleménye, mert amennyi fórumot már elolvastam, annyiféle.
Köszönettel: Zsuzsa

0 ember szerint jó kérdés

  • A kérdés lezárult! A kérdező megkapta a választ kérdésére.