kérdezte: Anonim 8 éve

Van-e még remény a szeretetére?

A volt párom 4 éve, alkalmi szexuális jellegű kapcsolatokat tart fent, meghalt feleségére hasonlító nőkkel. Én, mint egy "barát" kellek csak Neki pedig tudja, hogy szeretem. A kapcsolatai ezekkel a nőkkel sosem vezetnek semmi jóra, mivel csak érzelmileg sérült nőkkel találkozik. A nők akadnak rá internetes társkereső oldalakon. A kapcsolatai ezekkel a nőkkel távkapcsolatok és a szexre illetve alkalmi közös programokra koncentrálódnak, amivel ezek a nők magunkhoz akarják láncolni. Nem értem, hogy miért akarja a volt párom, hogy jelen legyek az életében, ha a női oldalamra nincs szüksége. Az alkalmi partnerek többnyire nem is tudják, hogy hárman vagyunk a kapcsolatokban. Én tudok mindent ezekről a nőkről, a közös programokról sőt az intim részletekről is. Ha a nők elmennek azonnal hív a volt párom és minden megy tovább, úgy mintha nem is lett volna Nála senki sem. A mindennapi kapcsolatunk az elmúlt években sokkal jobb és őszintébb, mint régen az első 7 évben volt. Csak a szex az amit máshol keres és talál meg. Nem tudom elhagyni őt de nem is bírom tovább a jelenlegi helyzetet sem. Mit tegyek? Hagyjam egyedül a férfit akit még mindig szeretek és akinek szüksége van rám a mindennapjaiban, mert szinte teljesen vak? Ráadásul Ő az én igazi megértő egyetlen barátom is? Kapcsolatunk felesége halála után azonnal kezdődött. Ő akart engem. Ezek a nők pedig ráhajtanak és nem is ő választja őket, hanem a nők Őt. Kétségtelen, hogy 66 évéhez képest kitűnő szellemi és fizikai állapotban van, nagy háza jó nyugdíja van. És 14 évvel vagyok fiatalabb nála még dolgozom. A nők akiket felszed, mind ráérő nyugdíjasok és többnyire nála is öregebbek. A jelenlegi éppen 2 évvel. Vagyis egy 68 éves nő jobb, mint és a 52 éves, aki mindig mindent megtesz a férfinak, akit szeret, de akinek nem kell csak mint házvezetőnő vagy az sem, mert nagyon önálló a volt párom és minden munkát elvégez a háza körül.

0 ember szerint jó kérdés

27 Válasz

 • 27 A kérdező mondta 8 éve | válasz erre: 26

  !

  Kedves Ina!

  Kiléptem a "kapcsolatból".
  Nagyon remélem, hogy idővel arra is képes leszek, hogy új, normális kapcsolatom legyen.

  Köszönöm a tanácsát.

 • 26 Ina Jó válaszadó mondta 8 éve

  !

  Tiszteld Kérdező!
  Őszinte leszek, de ez nem bántás. Ön kóros társfüggőségben és önbizalomhiányban szenved! Miért engedi, hogy "párja" lelki szemetesládának tekintse? Ön egy értékes ember! Többet érdemel! Tudjon, merjen kilépni ebből a "kapcsolatnak" nevezett katyvaszból, mert ha nem kap időben észbe, elmegy Ön mellett az Élet! A javát akarom! Kérem, lépjen!
  Sok erőt kívánok hozzá!
  Szeretettel üdvözli, Ina (egy nőtárs, aki bár fiatalabb Önnél, de nagyon sok mindent látott).

 • 25 csakférfi Jó válaszadó mondta 8 éve | válasz erre: 24

  !

  Szivesen!
  :):)
  Te jól döntöttél!
  A párod rosszul!
  Te jól fogsz aludni.
  A volt párod nem.
  Szivesen segítek ,ha időm engedi,néha kikérem a nejem véleményét is.Neked -gyanítom- többé nem kell.
  Tényleg sok H....E férfi van.
  Minden jót.:):):)

 • 24 A kérdező mondta 8 éve | válasz erre: 23

  !

  Kedves "csakférfi"!

  Nagyon remélem, hogy tényleg eljön majd az az idő, amikor jól fogom érezni magam a saját "hölgy bőrömben"

  Az jutott eszembe, hogy milyen kegyetlen az élet. Egy vadidegen férfi észreveszi , hogy hölgy vagyok. a saját párom, a férfi, aki a mindenem volt meg lecserél egy vén, lottyadt, elmebeteg, rút, kurvára.

  A döntés, amit meghoztam JÓ.
  A döntéssel együtt élni na az nagyon nem jó, legalább is most.
  De az idő múlik és egyszer majd jó lesz hölgynek lenni.

  Addig is köszönöm a támogatást, amit kaptam Öntől!!!!4

 • 23 csakférfi Jó válaszadó mondta 8 éve | válasz erre: 22

  !

  Hátra van még a "tányérvagdosás". Mármint nem a fejéhez,hanem előtte a földhöz.Majd eljön az is .
  Minden férfi "egyforma".:):)
  Én a kivétel vagyok aki nem erősíti a szabályt hanem semmissé teszi azt.
  Minden jót Önnek Hölgyem!
  Vegye komolyan "hölgy".
  Megérdemli ezt a titulust.
  Nem gúnynak szánom,hanem tiszteletem jeleként.
  Már tud "saját séróból" is dönteni.:):):)

 • 22 A kérdező mondta 8 éve | válasz erre: 21

  !

  "KIRÚGTAM!!!" Azaz telefonon közöltem vele, miután találkoztam vele meg a szépséges, tökéletes vén k*rvájával a busz megállóban, hogy még azt is felejtse el, hogy valaha is ismert. Továbbá, hogy a kisujjam körme is többet ér, mint ez a nő. Azóta jobb egy kicsit. Nem is láttam 2 hete. Na ahogyan az a nő kinéz, ha 100 évig élek is akkor sem leszek olyan puffadt, vén, alkoholista kinézetű, mint az az ideális pszichológus , pesti, tökéletes alakú, szexkirálynő. Legyenek boldogok!!!!

 • 21 csakférfi Jó válaszadó mondta 8 éve | válasz erre: 20

  !

  Igaz!:):)


  Végre dühöngsz.

  Ez majd segít!:):)

 • 20 A kérdező mondta 8 éve | válasz erre: 19

  !

  Mivel senki sem válaszol, válaszolok magamnak.

  Egye meg a fene az összes, vén, ráérő, unatkozó pesti nagyságát!!!!

  Legyenek vékonyak, megértőek, szexiek, de mind erkölcstelen KU-------A!!!!!!!

  Nem igaz, hogy egy 68 éves vén nő, jobb nő az ágyban, mint én!!!!!

  Nem tudom, hogy mi csinál a pasimmal, de amit tesz az nem normális.

  Nem értem, hogyan lehet 12 év gondoskodást feladni egy féléves szexkapcsolatért egy 68 éves lottyadt, vén pi...-ért?

 • 19 A kérdező mondta 8 éve | válasz erre: 18

  !

  A volt barátom is a neten ismerkedik. Négy év alatt most tart az ötödik nőnél,akivel összefekszik és vagy 10-zel randizott. Hát én nem leszek ilyen könnyű nőcske. Akiket az ágyába cipelt mind lelki nyomorékok voltak, akik bármi, ismétlem bármit megtettek a szexért és az általa várt közös életért. Képesek voltak és a mostani is képes arra, hogy akár 100 km is utazzon egy kis etyepetyéért!!! Közben meg elhalmozták és halmozza mindenféle ajándékkal. Amikor együtt voltak, vannak mind egy tündér megértő angyal. Megjegyzem a mostani a csúcs, aki itt hagyja a volt páromnak a koszos bugyiját és melltartóját és egyéb holmiját mosásra is. Egyébként meg emlékezetkiesései vannak a nyanyának, de valamivel úgy meghülyítette a volt páromat, hogy mondhatok Neki bármit nem akarja érteni. Fut a megértő vén Ku... után és nem veszi észre, hogy hülyét csinált belőle a pesti nagysága. Na én ebbe a díszes társaságba nem fogok belépni!!!
  Lehet, hogy a barátnődnek sikerült normális pasit találni a neten, de én személy szerint nem vagyok képes e tapasztalatok után ott ismerkedni.

 • 18 evamo- Jó válaszadó Jó kérdező mondta 8 éve | válasz erre: 17

  !

  A barátnőm mindig Neten ismerkedett, és pozitívan állt hozzá, és elég sok rendes pasit ismert meg. Nagyon kevés férfival van meg a közös vonzalom, de mivel ő pozitívan állt hozzá, ezért talált párt magának. Már a második tartós kapcsolatban él, Netes ismerkedés által. Ha te megerősíted az önbizalmad, határozott vagy, és magabiztos, akkor hozzád hasonló rendes magabiztos társat vonzol be. Ha nem vagy határozott, akkor olyan bizonytalant, mint amilyen te vagy. Kapcsolataink a tükörképeink, és hidd el ez valóban így van. Azt kapjuk, amiről érezzük, hogy megérdemeljük. Merj nagyot álmodni! Ha most egyedül szeretnél lenni, azt is meg lehet valósítani, lehetsz úgy is nagyon boldog. Ha egyedül vagy sok mindent megtehetsz, és kipróbálhatsz, mert csak magaddal kell törődnöd!

 • 17 A kérdező mondta 8 éve | válasz erre: 16

  !

  Már tudom, hogy igazad van. Azonban egy új kapcsolatra itt ahol élek esélyem sincs. Csak a neten tudok ismerkedni, arról meg eddig csak rossz tapasztalatom van. Minden kapcsolatot nem tudok vele megszakítani, mert 100 méterre lakik tőlem és nem bujkálhatok egy életen keresztül előle. De az biztos, hogy én nem keresem többé. Mi 12 évig voltunk "együtt", és most az az igazság hogy pasit látni sem akarok!!!

 • 16 evamo- Jó válaszadó Jó kérdező mondta 8 éve | válasz erre: 15

  !

  Szerintem, ha te még szereted, szakíts meg vele minden kapcsolatot, mert mellette nem tudsz ismerkedni. Én voltam már így, amikor én még szerettem, de engem csak barátnak tekintett. Megkértem ne hívjon többé, mert új életet kezdek, és nem akarom vele tartani a kapcsolatot. Sikerült lezárni vele, azóta sem vagyunk barátok, és nem is hiányzik, pedig ő volt a legjobb barátom 6 évig. Annyi az egész, hogy gondolj arra, hogy te ennél értékesebb vagy, ne hagyd magad kihasználni, legyél erős, hidd el, menni fog.

 • 15 A kérdező mondta 8 éve | válasz erre: 14

  !

  Igazad volt! Ma beszélgettünk és kiderült, hogy nem szeret és nem is kíván soha többé velem, mint nővel együtt lenni. Sovány vigasz, de a másik nőt sem szereti,csak időt tölt vele is. Velem azért van együtt, mert én jó barát vagyok és mivel sok ideig voltunk együtt, mint egy pár, nem akar simán elmenni mellettem az utcán. Azt mondta, hogy nincs oka annak, hogy nem kellek neki, mint nő egyszerűen csak elmúlt az a dolog és kész. Fogadjam el én is és válasszam ketté a női és az emberi részemet. Na ezt a leckét kell megoldanom: vele legyek ember és kezdjek nyugodtam pasizni. Vajon mit fog tenni ha ezt meglépem?

 • 14 evamo- Jó válaszadó Jó kérdező mondta 8 éve | válasz erre: 13

  !

  Bocs, de ha szerelmes lenne belé, akkor szex is lenne. Nem nő, a nők gondolkodnak így, a férfiak szexelni akarnak, nem lelkizni. vagy ha valaki el kezd velük lelkizni, akkor csak barátok lesznek, és nem szexelünk a legjobb barátunkkal. itt is el lett rontva, hogy ő lett a lelki szemetesládája.

 • 13 csakférfi Jó válaszadó mondta 8 éve | válasz erre: 12

  !

  . Én nem hasonlítok rá semmiben csak abban, hogy elfogadom olyannak, amilyen. ---Azt gondolom ezért szerelmes beléd.
  A sex egy férfi számára elismerés a nő részéről.Mármint hogy a férfi elismerésként kapja mert szerelemmel szeret és a "csúcsra juttatja".Ez az élvezet a szenvedély része a szerelemnek.
  Ezt hajlamosak (férfiak)teljesítményként felfogni---Minél több jó nő annál férfiasabb vagyok"Ez hiba mert egy férfit csak egy ismétlem csak egy nő és nem több tehet férfivá.
  Talán összemossa a bűntudatával amit esetleg a halál(szeretett személy) gyász vált ki az emberből.Ezzel még kompenzálja is a személyiségének azt a részét amit félelem elpalástolásának hívok.
  Ezért tartottam vezeklésnek.
  A szerelmed(mint érzelem) neked nagyon a helyén van.ugyanis hagyod hogy "tegye a dolgát" a szeretett személy.Ezért nem tud elszakadni tőled.(szerelemmel )szeret ő is.Talán ha megtanítanád neki ezen elvek(fenn) alapján.Szerelem szex,teljesítmény,---ne mossa őket össze.
  Azért mondom(írom) ezt mert arra Te vagy a leghitelesebb személy az életében.Okos nő vagy ez számomra nem kétséges ezért bízom a sikeredben.

 • 12 A kérdező mondta 8 éve | válasz erre: 11

  !

  Kedves csakférfi!

  A feleség rákban halt meg és elég gyorsan a diagnózis után. És igen mellette is voltak kalandok a párom életében. A feleség halála után találtunk szerelmeslevelet, amit a "sírból" írt a páromnak. Ezek a mostani barátnők rá hasonlítanak mindenben: életkor, szakma, kinézet.... Én nem hasonlítok rá semmiben csak abban, hogy elfogadom olyannak, amilyen. Nem értem továbbá sem csak elfogadom a helyzetet, hogy én vagyok a napi biztos pont az életében ezek a nyanyák meg a kaland a szex. Csak kezd elegem lenni, mert a párom az érzelmeiről nem beszél, de azt sem akarja, hogy én továbblépjek.

 • 11 csakférfi Jó válaszadó mondta 8 éve | válasz erre: 9

  !

  Én is!
  Azért ez nagyon kényes dolog.Más gyászát megérteni átérezni és ......Nos a helyzet megoldásához kívánok Neked örömöt.A boldogságodat már megtaláltad a férfi mellett.Végül is még ilyennel nem találkoztam,ne értsd félre de esetleg ha nem tartod tolakodónak.Kíváncsi lennék jó volt-e a "megérzésem".Csak pusztán segíteni akarás miatt gondoltam ezt.

 • 10 A kérdező mondta 8 éve | válasz erre: 6

  !

  Kedves Major Klára!

  Az életet én nem úgy nézem, mint ön. Az amit Ön leírt nekem az a mai társadalomban nagyon jól hangzó elemzés , de csak az önző csak magukra gondoló embereknek. Azoknak, akik Budapesten élnek. Itt vidéken nem ilyen emberek laknak. Ha én is olyan lennék, mint amit Ön elvár tőlem, akkor nem írtam volna meg a levelet. De nem ilyen vagyok. Tudom, azt, hogy a párom kihasznál, de én is kihasználom őt, mert ha Ő nem lenne akkor én tök egyedül lennék egy kisvárosban. Itt csak munkanélküliek, cigányok, lumpenek élnek. Itt nincs hová menni szórakozni. Itt nincs pláza..... itt csak bonyolult emberi kapcsolatok vannak. Igen teli megalkuvással, türelemmel....
  Én már több, mint 4 éve csinálom ezt és nem fogok kiborulni jobban, mint most vagyok. Az élet nem fekete és fehér, hanem szürke!!!!
  Volt már, hogy két hónapig nem volt köztünk semmiféle kapcsolat, de a párom visszahívott. Én folyamatosan kérdezem, hogy kilépjek-e az életéből és Ő azt mondja ne, mert én vagyok a szeme! Ez tudom jól semmi, de nem tudom egyedül hagyni.

 • 9 A kérdező mondta 8 éve | válasz erre: 5

  !

  Kedves csakférfi!
  Köszönöm rövid és velős válaszodat. Remélem, hogy igazad van!!!

 • 8 _Maya_ Jó válaszadó mondta 8 éve

  !

  UI: ha ő özvegy és ezek az özvegy öregebb nők már nem társat akarnak, hanem csak azt!!! Neki ez elég a nőknek is, de Te Társként akarod, Ő meg úgy nem akar már senkit csak szórakozni, laza, kötetlen kapcsolatokat. 20 évesnek gondolom nem kell az öreglányoknak jó. Mindkettő csak Azt akarja!!!

 • 7 _Maya_ Jó válaszadó mondta 8 éve | válasz erre: 3

  !

  Nem lehet kierőszakolni ezeket a dolgokat. Én is csináltam ilyet, akartam nagyon, de két év után rájöttem csak én akarom igazán!!! Nyugtasd Magadat azzal, hogy neki többre nincs szüksége és erről Te nem tehetsz, de annyit elmondhatsz vagy leírhatsz neki, hogy ezután a nőügyeit ne mondja el neked, mert fáj Így Te mész tönkre. A szeretett férfi nálam is egy ezerszer rosszabb nővel van, de ezt csak én gondolom így, lehet neki jó, neki ez perverzió az idős nő. Egyoldalú szerintem Nálatok is fogalma sincs róla, hogy Te min mész át. Itt az év vége, kezdődik egy új, rendezd le és kezdj tiszta lappal.

 • Major Klára

  6 Major Klára Jó válaszadó mondta 8 éve


  Kedves Ismeretlen,
  Olvasom, olvasom a sorait, és bárhányszor ismétlem is meg, nem találom arra a választ, hogy Önnek miért kell ez a „volt” barát? Talán kezdem a legnehezebbel: oly kevésre becsüli saját magát, hogy nem is hiszi, ennél többet érdemel a sorstól. Mert egyébként miért is jönne ki a száján, hogy egy önmaga által is igencsak elítélt viselkedésű embert szeret? Vagy ezt talán észre sem veszi? Pedig minden sora arról szól, milyen semmire kellő, nőket becsapó és kihasználó férfira pazarolja évek óta a figyelmét. Közben persze dicséri is, de az furcsa módon egyáltalán nem személyes jellegű. Amit megtudunk róla, hogy ez egy jó karban lévő, erős hatvanas, látássérült ember, nagy házzal, kiváló nyugdíjjal és önmaga látja el a ház körüli munkákat. De hogy mennyire figyelmes, hogy miként kényezteti Önt, hogyan udvarol, milyen programokon vesznek közösen részt, amit aztán az igen hasonló érdeklődési körük miatt remekül meg tudnak beszélni – nos ilyenről szót sem ejt. Pedig itt lenne a szerelem gyökere valahol. Én viszont azt tudom meg, hogy ez az férfi igencsak magára szoruló lenne a gyengén látása miatt, mégis állandóan félrelép, aztán ezzel a végtelenül megértő asszonnyal osztja meg a részleteket. Tudja, jó dolga van ennek a párjának. Nők sorát váltogatja, de az a mindig odaadó, hűséges nő – aki maga – állandóan ott áll, akár fúj, akár esik. Gondoljon bele, miért is ne használná magát? Bolond lenne nem élni a kínálkozó lehetőséggel. Próbáljon azzal szembenézni, hogy mindez azért történhet meg, mert minderre vevő, mert hallgatóság, mert engedi. Hiszi, hogy ezzel a típusú hozzáállással egyszer majd csak megérti a párja, hogy Önnél nincs jobb, mert még ezt is elviseli. Nem tudom, tisztában van-e azzal, micsoda megalázó, egyben önbizalom romboló a párja másokkal folytatott viszonyának részleteit ismerni/hallgatni?
  De hogy Önnek miért éppen ő kell? Hát ez bizony fogas kérdés. És észreveszi egyáltalán, hogy ebben a felállásban kizárólag őt hibáztatja? Azt írja, hogy amikor az alkalmi partnerek távoznak, magát újfent előveszi. Mert maga elővehető. Mert nincs több tartása, önbecsülése, hogy nemet mondjon. Mert ugyanúgy reménykedik, mint a többi nő, hogy egyszer végre győzni fog, és magához láncolhatja. De mondja, akar egy ilyen embert örök életre birtokolni? Hiszen a végén tényleg a nyakán ragad, akkor, amikor már senkinek nem kell, mikor nem tud már futni az asszonyok után, hiszen különféle betegségek, az öregedés ebben meggátolják. Lehet, hogy Ön erre a kiszolgáltatott állapotra vár? Jelzem, el fog jönni az ideje, de addig annyi víz folyik még le a Dunán, hogy maga a megaláztatásokba bele fog őszülni. Szeretném még igen halkan hozzátenni, nincs olyan, hogy „ezek a nők ráhajtanak”. Mert csak arra lehet ráugrani, aki hagyja. És bizony a maga párja ilyen. Nem hiszem, hogy egy 68, vagy bárhány éves jobb, mint Ön. Itt nem az évekről beszélünk. Hanem társakról. Biztosan nem véletlen, hogy ezekből az alkalmi együttlétekből nem lesz hosszútávú kapcsolat. Mert arra ott van Ön. Mindig a háttérben, mindig várva őt. És ezt nagyon is tudja ez a férfi. Amiért úgy viselkedik, ahogy, annak a kulcsa éppen maga. Engedi ugyanis. Tűrőképes és türelmes. Azt viszont nem értem, miért említi „volt” párjaként. Szakításról, szétválásról ugyanis nem ír egy sort sem. Vagyis van még mit tisztáznunk, úgy látom. Várom a válaszát,
  Üdvözlettel: Major Klára
  Párkapcsolati és válóperes mediátor
  06-30-302-48-03
  www.mediacios-iroda.hu


 • 5 csakférfi Jó válaszadó mondta 8 éve

  !

  Ez az ember vezekel.A halott felesége miatt.Te meg vagy a szerelem tárgya.Basszus.

 • 4 evamo- Jó válaszadó Jó kérdező mondta 8 éve | válasz erre: 2

  !

  Szia!
  Hát pont ez a baj, hogy hagyod, hogy szüksége legyen rád! Ne hagyd magad kihasználni, és ne segíts neki. Hagyd el, mindjárt kaparni fog utánad. Zárd le vele a kapcsolatot, mondd meg neki, hogy többé nem találkozol vele, mert keresel magadnak egy férfit, aki nőnek tekint. Ne félj kockáztatni, mert ha rájön elveszíthet, mindjárt kelleni fogsz neki. Ha te változol a körülmények is változni fognak. Nézd levegőnek, mint akit nem érdekel, a férfiak vadászok, hagyd, hogy ő fusson utánad.

 • 3 A kérdező mondta 8 éve | válasz erre: 1

  !

  Maya!

  Még az is az eszembe jutott, hogy nem értem, hogyan lehet az életet két részre osztani?
  Van egy mindennapi szint velem és egy hétvégi szex-program szint a másikkal!!
  Normális esetben ennek a kettőnek egy személlyel kellene megtörténnie vagy ezt is rosszul gondolom?

 • 2 A kérdező mondta 8 éve | válasz erre: 1

  !

  Hogyan lehet elhagyni valakit, akivel minden nap találkozni fogsz akkor is, ha nem akarod, mert alig pár méterre élsz tőle?
  Hogyan lehet valakit elhagyni, amikor tudod, hogy szüksége van rád?
  Hogyan lehet egy nőnek belenyugodnia abba, hogy a vén, ráérős, unatkozó banyák jobbak, mint Ő?
  Tudja, hogy úgy tekintek rá, mint egy férfire, hiszen nekem nem volt rajta kívül senkivel sem szex kapcsolatom csak vele az előző nő alatt!!

 • 1 _Maya_ Jó válaszadó mondta 8 éve

  !

  Veled már együtt volt, ha mondod, hogy "volt párod". Gondom ez egyszerű részéről. Téged lezárt s csak barátként kezel. Azok idegen új ismeretségek az más lehet számára. És lehet Te sem mondod vagy inkább mutatod felé, hogy úgy is tekintesz rá, mint férfire. Ha gyötör ez az állapot akkor nem kellene csinálnod.

Új válasz