kérdezte: mszoni 6 hónapja

Türelmetlenség

Kedves Szakértő!
Talán ott kezdem, hogy a páromnak jó kigondolásai vannak és jót tud akarni, ám ha ütköznek a gondolataink nem akarja megérteni, hogy a mésik azt miét nem úgy akarja ahogy ő gondolja. Eszes dolgokhoz, ám amihez nem ért, abban okoskodik. Sajnos nem vesz észre magát. Lakésomon okok miatt mg mai helyzetek miatt munkálatok húzódnak, dolgokért engem okol. Ehhez hozzá jön egy olyan természete, hogy ő úgy gondolja tévedhetetlen, türelmetlen tud lenni, nem megértő, hanem követelőző(?), sürgető. Sajnos rá kell hagyni dolgokat, mert nem akar megérteni , elfogadni dolgokat. Korábban azt gondoltam tekintély személytől jobban fogadna dolgokat, mint tőlem. Mára már nem tudom. Tanácstalan vagyok. Mérges, dühös, a maga igazát hajtja. Nem akarja elfogadni, és elgondolkodni sem! HA úgy van verseng, szereti az irányítást. APu mászaki ember, lakás műszaki dolgaiban sokat segít. Párom nem lát rá műszaki dolgokra, apu hozzáértését felül írja, Nem tudom mire? Lehet, nem nagyon volt még, ilyen, hogy valaki más irányít, dominál. ...hogy ebb lehet hogyan he meg abba minek kell ezt meg azt apámnak csinálnia stb. Sajnos nem tudok mit kezdeni, hogy tévedhetetlennek gondolja magát. Úgy gondolom sajnos ő úgy gondolkodik, alá- fölé rendelés. Sajnos családjukban ez van. Ő 40-es. Minél idősebb annál nehezebb vele? Korábban még előfordult, hogy 2 színésznőt összetévesztett, megkerestem neten a képeket, akkor azt mondja,:jéé tényleg. Most már ezt sem vállalja. Azt mondta nekem fogok én még egyedül sírni. Kérdeztem tőle miért akarod, miért az jó lesz neked? Ő egy hibáztató. Nagyon könnyen hibáztatja a környezetét, másokat, okol. Elgondolkodni, magába nézni nem igen tud. Nehéz olyankor. Én védő mechanizmusból nem akar dolgokat megérteni, elfogadni? VAgy nevelésbeli hiányosságokból? Sajnos nem tudom dolgokra hogyan lehetne megtanítani. Olyan, hogy elgondolkodni, beszélni róla, megérteni zek nála nem nagyon mennek. Szóval, mit lehet tenni, hogyan kezelni? Miért nem akar megérteni elfogadni dolgokat? Nem ismerhetek el olyan dolgokat amiket nem lehet. NEm adhatok mindig igazat, mert nincs mindig mindenben igaza! Megérteni vele?

0 ember szerint jó kérdés

1 Válasz

 • Pásztor Klára

  1 Pásztor Klára Jó válaszadó mondta 6 hónapja  Kedves Kérdező!


  A leírtak egy kapcsolaton belül számos hiba együttes jelenlétére, így a felek közötti értelmes párbeszéd rongálódásához vezet.

  40+ feleségek követik el a rendszeres hibát, hogy inkább hagyják csendesen sorvadni a dolgokat, így az Ön türelmetlensége értéknek értékelhető!


  Az idő általánosságban nem lesz orvosság az ilyen folyamatokban, sőt meglepetéssel, váratlan fordulattal járhat.

  Mindenképpen szükségük van a kapcsolatuk áttekintésére szakemberrel, ha kell házasságvédő új alapokra helyezéssel!

  Ehhez sok jó szakértő áll itt, ezen az oldalon rendelkezésükre!


  Pásztor Klára
  Élettársi kapcsolat védelmi vitarendezés
  Házasságvédő mediáció

  http://valasintezet.blog.hu/

  --------------------------------------------------------Válás információk!------------------------------------------------


  2018-ban változtak a költségmentesség kérelmezése szabályai! Olcsóbb válás, takarékos válóper lehet a válás trend 2018-ban!

  http://valasmenete.blog.hu/


Új válasz