kérdezte: Anonim 6 éve

Szakított velem! Mit tegyek?

Jó napot!
16 éves fiú vagyok. A barátnőm tegnap szakított velem, azt mondta, hogy nem foglalkoztam vele úgy, ahogyan kellett volna. Hozzá tette, hogy nem erről van szó, hogy nem szeret, persze ezt már akkor mondta, mikor megkérdeztem tőle sokadszorra. Nem birok aludni, és sírok folyamatosan. Nagyon szeretem őt. Azt írta, soha többé nem lesz az enyém, és ne keressem, ne írjak. A mamájával én nagyon jóba vagyok, tőle kértem segítséget, hogy beszéljen vele. Folyamatosan a régi dolgokon jár az eszem, hogy annyira nem voltam néha képes, hogy írjak neki, hogy miújság... Nem akartam elveszíteni, ettől féltem a legjobban, nem túlzok, ha azt mondom, én így nem tudok élni. Igen fiatal vagyok, 16éves, de olyat hozott ki belőlem, amit soha, senki nem hozott még ki. Nagyon szerelmes vagyok bele. Szeretném megkérdezni, mitévő legyek? Hagyjam,hogy megnyugodjon egy kicsit, és utána próbáljam keresni? Mert most nem akar látni sem. Illetve mit tegyek, hogy jóvá tudjam tenni? Elterveztünk együtt mindent, a fiatalok körében ez így van, aztán rájönnek, hogy nem az igazi a szerelem, de nekem szükségem van erre a lányra. Mindig mondta, hogy ha szeretjük egymást, ki kell tartani egymás mellett, ha nehéz, akkor is. És szakított velem. Minden hónapot megünnepeltünk valahogy, mások voltunk, mint a többi. Első hónapot is ünnepeltük, együtt éreztük magunkat nagyon jól. Aztán az iskola miatt lettek veszekedések. 6 hónap, 14 napig voltunk együtt. Kérem tanácsoljon nekem valamit, tehetetlen vagyok ebben a helyzetben. Köszönöm. Szép estét kívánok!

0 ember szerint jó kérdés
Témák:

2 Válasz

 • Bibók Bea

  2 Bibók Bea Jó válaszadó mondta 6 éve


  Kedves Kérdező!
  Nagyon nehéz megélni a nagy szerelem elvesztését. Tudom, kicsit fájni fog amit most fogok írni, de mégis azt gondolom, ezt is tudni kell. A fájdalmad nagy, és hagyd, hogy fájjon, mert csak így tudsz túl lenni ezeken az érzéseken. Ha nem akar veled lenni a kislány, akkor hagyd, hagy menjen, mert az igazi szeretet az, amikor hagyjuk elmenni azt, aki menni akar. Annyira fiatalok vagytok, hogy ebben a korban még nem megy az elköteleződés. nagy érzelmeket éltek meg, de aztán jön egy másik érzelem, vagy arra jön reá a fiatal, hogy nem akarja tovább a kötöttséget és huss, már ki is lép a kapcsolatból. Ez nem azért van. mert nem szeret téged, hanem azért, mert tapogatózik, mert maga sem tudja mit akar, ki akarja magát próbálni más helyzetekben is, egyszóval nem képes még elköteleződni. Ez nem azt jelenti, hogy nem akar, hanem azt, hogy nem képes. Nincs a képességek birtokában, eddig tartott nála az elköteleződés, és ezután mást akar, vagy egyedül akar lenni. Tudom, nehéz ezt elfogadni és megérteni, de ez életkori sajátosság. Ha ezt sikerül elfogadnod, akkor talán könnyebben túl leszel rajta.
  Szurkolok!
  Üdv:
  Bibók Bea
  Család- és párkapcsolati tanácsadó
  Szexuálterapeuta
  Szextanácsadó
  30.9345-094
  www.pair-re-pair.webnode.hu


 • 1 vroon mondta 6 éve

  !

  Nekem is van egy fiam o is keresztul ment ezen a dolgon csunyan hangzik de lessz sokkal jobb . Hidd el nekem aki menni akar arra ra kell adni a kabatot az nem szeret teged!!!! Kitartas!!!
  Udv Veronika

Új válasz