kérdezte: szabogabor146 10 hónapja

Próbálkozak vagy ne?!

Tisztelt Hölgyem
Azzal kéréssel fordulok önhőz, hogy van egy nő aki nagyon tetszik nekem aki rég óta ismerösöm facebookon eddig barát volt de már rég éreztem, hogy bele szeretem csak volt párja és nem akartam ezzel le támadni őt meg nem is lett volna korrekt. Szakítottak a minap és buta dolgot tettem vártam 4 napot és meg vallotam neki, hogy szeretem. Ő erre azt válaszolta, hogy érzéseimel nem tud mit kezdeni és kár lenne barátságot ezzel szét rombolni meg nem vagyok az esete magyarán mondva nemet kaptam. Én szóvá tettem neki, hogy honnan tudja, hogy nem vagyok az esete mikor 2 -szer talákoztunk összesen. Meg honnan tudja szét lenne rombolva barátság ha meg sem próbáljuk. Erre ő azt mondta nem akar kapcsolatott. Amit meg is értek.
Kérdésem önhőz, hogy ki lehet jönni a "barátzónából" és próbáljam meg később nála lehet igent mond
Nekem nagyon tetszik facebookon napi színten beszégetünk de most úgy döntöttem hanyagolom nála ezt témát
Mit tanácsol próbáljam meg nála később még egyszer?
Várom válaszát tisztelettel szabogabor146

0 ember szerint jó kérdés

3 Válasz

 • Major Klára

  3 Major Klára Jó válaszadó mondta 9 hónapja | válasz erre: 2


  Kedves Gábor,
  Ön eddig semmilyen módon nem volt rámenős, hanem kergetett egy álmot, amiről még mindig nem akar lemondani és határozottan ragaszkodik annak valóságos voltához. Ideje lenne lehuppannia a földre és észrevennie, ha továbbra is ebben a lányban bizakodik, sosem fog észrevenni egy olyan másikat, akivel a hétköznapi életben, a gyakorlatban is passzolnak egymáshoz (nem csak a képzeletében). A tanácsom az, hogy nézzen körül másfelé, és ne erre az egy lapra tegye fel az életét, mert ezáltal garantált lesz az örök kudarc. Nagyon úgy látom, hogy nem akar tanulni az eddig történtekből, ami azt mutatja, hogy az önbizalma terén mégiscsak lenne min dolgoznia. Ha idővel lenne lehetősége egy személyes beszélgetésre, gondolja át, hogy élne-e vele, sok mindenről lehetne szót váltanunk ahhoz, hogy a harmincadik életévébe lépve a továbbiakban ne egy virtuális szerelembe kapaszkodjon.
  Üdvözlettel: Major Klára
  Párkapcsolati és válóperes mediátor
  Életvezetési tanácsadó
  +36-30-302-48-03
  www.mediacios-iroda.beszweb.hu


 • 2 szabogabor146 mondta 9 hónapja

  !

  Tisztelt Hölgyem
  Köszönöm a válaszát és teljes mértékben egyet értek önnel. Sajnos 29 évesen még nem volt kapcsolatom ez lehet azért mert gyerekkorom nem valami mesés. Önbizalmam az van csak szicuális önbizalmam nincs ami azt jelenti nem merek oda menni egy lányhoz és egyátalán le szólitsam. Sajnos sok csalodtam nőkben nagyon sokat igaz azok se voltak úgy mond "szerelem" max remény hátha most de nem inkább pofára esések voltak elnézést szó használatért. Mért pont ő ezen én is el gondolkoztam. 4 éve ismerem napi színten beszégetünk messengerben. Sok minden elmondtam neki ő is nekem de úgy személyesen, hogy való életben milyen nem tudom ebből ki folyolag ő se tudja milyen vagyok. És az alapján úgy mond meg kedveltem. Az első talákozás együtt sütiztünk és már akkor meg tetszet nekem csak akkor párkaocsolatban volt. Igazából akár hányszor akarok talákozni vele soha nem jön össze. Meg akarom őt ismerni de mindig le mondja. Akkor még nem tudta mit érzek íránta most persze meg értem,hogy nem akar talákozni velem. De egyszerűen ha úgy fogalmazok amit a messengerben meg ismertem az a nő nagyon teszik nekem mindig ilyent kerestem. Mindenről beszéltünk már még a intim témák is szóba kerültek köztünk magyarán mondva nincs olyan dolog amiről még nem beszéltem volna vele. Az a nő akit ott ismertem meg az "álmaim" nője ha igy fogalmazzak. De egyszerűen nagyon szeretném őt meg szerezni de eddig túl rámenős voltam. Ennek ellenére beszélünk hisz, hogy venne komolyan nem is talákoztunk 4 év alatt 2-szer az is 25 perc volt összesen ha úgy nézük. Én csak abban kérek öntöl tanácsott sajnos munkanéküli vagyok igy semmi jövedelmem nincs de ennek ellenére anna tanácsott mit is csináljak egyátalán eljussak odáig talákozunk. Mit mondja neki amivel el nyerném bizalmát mint férfi. Mert mint barát már meg szereztem. És igaza van amiket le írt kép alapján róla amit láttam teszik folyton a képét nézem vagy rá megyek az adatlapjára féltékeny vagyok ha egy másik férfi like képét és ez nem normális már. Egyszerűen azt szeretném, hogy ő úgy nézen rám mint férfira és ne mint barát.
  Tisztelttel szabogabor146@gmail

 • Major Klára

  1 Major Klára Jó válaszadó mondta 9 hónapja


  Kedves szabogabor146,
  Kezdjük azzal, hogy nem nagyon értem, mit jelent az, ha valakinek megmondaná, hogy tetszik Önnek, az a letámadással lenne egyenlő? Kevéssé hiszem. Jóval inkább azt gondolom, hogy valóban nincs miért pusholni valakit, aki éppen együtt jár egy másik sráccal, de hogy a tetszését, vagy mondjuk kezdetként a szimpátiáját kifejezheti a lány felé valamilyen finom módon, az biztos. Így elkezdődhet egy indirekt udvarlási szakasz, ami vagy realizálódik (beérik) később, vagy nem. Aztán a következő, amit nem értek, hogy alapos ismeretség nélkül milyen alapon vallható szerelem bárkinek? Azt tartom elképzelhetőbbnek, hogy magányosként, a hosszúnak tűnő várakozási idő alatt igen sok mindent képzelt az egyoldalú vonzalma mögé. A lánytól kapott elutasítása azért hihető, mert valós tartalom és alap nélkül kimondani azt a szót, hogy „szeretlek”, az jóval inkább elbizonytalanító, mint lenyűgöző. Szeretném a kijelentését - mikor megkérdezte tőle, hogy miért kapott elutasítást, pedig nem is ismerik egymást, hiszen összesen kétszer találkoztak - megfordítva alkalmazni. Azt kérdezem, hogy ön minek az alapján jelenti ki, hogy szereti őt, ha nem is ismerik egymást, hiszen összesen kétszer találkoztak? Gondolja végig, hinne-e egy lánynak, hogy szereti magát, minden előzmény és tapasztalat nélkül? Őszintén remélem, hogy nem. Az pedig, hogy a „barátzónából” átnavigálhat-e társsá, annak a megválaszolása ma lehetetlen. Jómagam leginkább azt tanácsolom, vonja le a megfelelő tanulságot a történtekből. Ön talán még túl fiatal, vagy mégsem, hanem inkább párkapcsolati tapasztalatok terén járatlan, esetleg egy tartózkodóbb, hátrahúzódóbb személyiség. A leírt történet az életében az egyik lépés azon az úton, aminek a segítségével megtapasztalja, ezáltal megtanulja, hogy miként lehetséges közeledni, udvarolni, szerelmet vallani, vagy egyáltalán, hogy miként kell írásban és szóban kommunikálnia egy olyan valakivel, akihez vonzódik. A történtek után teljesen egyetértek azzal az elhatározásával, hogy momentán visszavonul ebből a facebookos levelezgetős kapcsolattartásból, ami valljuk meg, eddig semmilyen különösebb eredményt nem hozott. Ön el lett utasítva, vegye komolyan. Majd ha a lány akar valamit, jelentkezik. Remélem, akkor tudni fogja, miként reagáljon.
  Ha úgy érzi, hogy személyesen hatékonyabban és mélyebben tudunk beszélgetni erről az egész témáról, keressen meg bizalommal.
  Üdvözlettel: Major Klára
  Párkapcsolati és válóperes mediátor
  Életvezetési tanácsadó
  06-30-302-48-03
  www.mediacios-iroda.beszweb.hu


Új válasz