kérdezte: Anonim 5 hónapja

Mit lehet ilyen helyzetben tenni? Törvényileg mit tudnék lépni?

Sajnos a párommal és gyermekemmel elég kellemetlen helyzetbe kerültünk.Két éve felmondták eladás miadt az albérletünket és mivel egy keresett van nem sikerűlt kivenni albérletett.Gyermekünk ovis nem tudjuk kire bizni.Csoportjában ovonő hiány van van hogy délután össze vannak vonva. Fiam nehezen viseli a sok ember veszi körül.Ezért délben mindig el van hozva.De mivel én szeretnék dolgozni végre kimászni a gödörből így kénytelen vagyunk megprobálkozni a bentmaradásal.Párom 3hobapja lebetegedett epilepsziás migrénes tünettel. Sajnos én és picur az én szüleimnél vagyunk.Párom meg az ő szüleinél.Se őt nem engedik h itt aludjon se mi a picivel nem aludhatunk náluk.Viszont faterom alkoholista folyton belénk köt vagy épp szemétkedik vala h.
Pl ül a fotelban lecsuszva lábait kinyujtva de ugy h alig lehet közlekedni bese huzza h ne h el essünk stb.
Muterom meg nem áll kiértünk hallgat nyal neki .
Én nem adok haza egy foribtott sem megveszük magunknak a kaját.Max mosoport öblitött veszünk amit muterom használ is.
Az a baj ha haza adok muterom nem arra költi amire adom ha nem akkor is fateromat nézi.
A lakás muterom nevén van önkormányzati .
Faterom csak idéglenesen van ide bejelentve.
Én már párszor össze szolalkoztam verekedtem faterommal pont ezért h beszolongat teszi a megjegyzéseit a gyerekemre is.Most az van h nem beszélünk egymással. Sajnos magamra vagyok utalva nem tudom mit tudnék jogilag ez ellen tenni.
Vagy csak kicsit rájuk ijeszteni hogy vissza vegyenek ne bántsanak minket.

0 ember szerint jó kérdés

1 Válasz

 • Pásztor Klára

  1 Pásztor Klára Jó válaszadó mondta 5 hónapja  Kedves Kérdező!

  Az élethez, annak viseléséhez komoly türelem kell, s most Önre ez nagyon igaz.

  Türelme azonban előrevezethet, mivel a kisgyermeke nő, beleszokik az óvodai viszonyokba. (Feltétlenül hallgasson az óvónőkre mindenben stb.)

  Édesanyjával jól kijön, a családon belüli kommunikációnál tanuljon el Tőle pár dolgot - kevesebb feszültség jöjjön létre!

  Szülőkkel lakni igen sok kihívást jelent. a gyermeke érdeke azonban talán most még ez. Gondoljon arra, hogy a gyermeke nagyon nehéz helyzetben van, de még Önnel és szüleivel!


  Pásztor Klára

  Válás -Válóper - Szakítás után

  https://valasmenete.wordpress.com
Új válasz