kérdezte: Anonim 6 éve

Mièrt ragaszkodik ennyire hozzám?Tènyleg csak barátságot akar?

Van egy lány lassan 2 ève ismerem.
Jártunk kb 4honapig.
Utobi időbe tök jól el vagyunk.
Szerettem volna vele újra járni.
De ő csak azt mondta barátságot akar.
Egyszer azt mondja van valakije máskor remènytelen szerelmes.
Van egy blogja oda azt îrta senkije nincs.
Egyiknap taliztunk de vagy egy csomoszor kèrt h talizunk ezek alatt a beszèlgetèsek allatt.
Tali jó volt egyből szorosan megőlelt kètszer is mondta h fázik amit talán azèrt h átőlejem kabátomat nem akarta elfogadni.
Tali vègèn is szorosan őlelt.
Mindig azt hangoztatja h szüksège van rám nem akar elveszîteni.
Talin nem nagyon közelîtett.
Viszont szèpen meg köszönte h találkoztam vele.
Nem tudom mit gondoljak erről az egèszről vagy h most mit csináljak mert ez a őrlődès rossz.
Merjek kezdemènyezni vagy usszak az árral.
Most azt tervezem h szeret fotozni ès ahoz vennèk neki egy alkatrèszt meg egy csokor virággal meg lepnèm őt.

0 ember szerint jó kérdés

70 Válasz

 • Geist Klára

  1 Geist Klára Jó válaszadó mondta 6 éve


  Kedves Kérdezőm!

  Jó ötlet az aktivitás. Kezdeményezzen programot, hátha jobban sikerül megismerniük egymást. A lány bizonytalansága arról szól, hogy még nem sikerült Ön mellett döntenie.

  Üdvözlettel: Geist Klára


 • Dr. C. Molnár Emma

  2 Dr. C. Molnár Emma Jó válaszadó mondta 6 éve


  Kedves Kérdező!
  Szerintem a nem akarás, a kitérés az erősebb. Ne vegyen semmit. Zárja a kapcsolatot - javaslom. Ez a "nesze semmi fogd meg jól" nem vezet sehová, csak az önbecsülést rombolja.
  Üdvözlettel: DR. C. Molnárt Emma


 • 3 Petúnia Jó válaszadó mondta 6 éve

  !

  Ha gátolva van a kezdeményező kedv benned, akkor túl sokat vársz a lánytól, túl sokat hiszel róla, sminkje, álarcai, szerepjátékai, mosolya, álharmóniája elvakít, nincs valós képed róla. Ami felizgatott, az az álarca, ezért úgyis csalódás. Hogy miért álarcozgat? Miért tud megtéveszteni? Mert magát is szédíti a -nem létező!- tökéletes ember eszményképével. Ha ölelget, hát nem talált jobbat tőled, de keres -bár hiába-, ezért mondja, hogy csak barátok legyetek, vagyis, hogy legyetek barátok, mert valahol tudja ő, érzi, tapasztalja, hogy hiába keres mást. Az idealistáknak van aztán 700 facebook ismerős. Ha meg tudod győzni a szeretet nyugodt erejével, hogy nincs tökéletes ember, ha nem a türelmetlen, önző, ideges, heves szívdobogás, elvárás motivál felé, akkor van remény. Mit érzel magadban? Mivel szinte dalszöveg, amit írtál, te is művész alkat vagy erősen, tehát idealista, túl gyors és könnyű sikert akarsz, ahogy ő is, ebből van az erőlködés, kínlódás, mert ez nem működik.

 • 4 Petúnia Jó válaszadó mondta 6 éve

  !

  Hogy érted azt, hogy "Talin nem nagyon közelített"?

 • 5 Petúnia Jó válaszadó mondta 6 éve

  !

  Azt se írtad, hogy szerelmes lennél.

 • 6 A kérdező mondta 6 éve | válasz erre: 5

  !

  Èn többet èrzek îránta mint barázság mint szeretett.
  Annyi volt h taliztunk egyből szorosan megőlelt.
  Utána csak ültünk egymás mellett semmi közeledès pedig tudja h mit èrzek îránta ès azt is h újra szeretnèm kezdeni vele.
  Majd tali vègèn újaból szorosan őlelt.
  Ennyi volt.

 • 7 Petúnia Jó válaszadó mondta 6 éve | válasz erre: 6

  !

  Ültetek némán?
  ----------------------------------
  Akkor talán mégse vagy szerelmes, ha ki se tudod mondani, csak, hogy több, mint barátság, szeretet. Mondjuk, apáskodó érzés, vagy testvéri, vagy aggódás, vagy megmentő szándék, vagy úgy érzed, mellette valaki vagy? Csak szeretnél szerelmes lenni? Vagy az vagy, de nem mered bevallani? A szerelem, ha nem jön azonnal, akkor még jöhet később, de sose lesz elég erős, ez olyan másodrangú típus, jobb azzal foglalkozni, ami azonnal megszületik. Könnyen ölelgetős típus, másokkal is ilyen a lány?

 • 8 Petúnia Jó válaszadó mondta 6 éve | válasz erre: 6

  !

  Azt hiszem, értem én, hogy mit akarsz. Kimondani nem mered itt se, nála se, de csak szexet akarsz. Ez az a több mint barátság, szeretet, de nem szerelem. Csak szexuális vágy. Hát persze, hogy erre nem mond igent egy józan gondolkodású lány.

  Talán azért ölelget, mert szerelmet szeretne, ha lenne, de nincs, és az már szinte biztos, hogy benned nincs, de az ő érzéseiben nem vagyok biztos, talán ő se szerelmes, azért indul a neten keresgélni mindig.
  Nem vagyunk ugyan egyformák, de én nem ölelgetnék szerelem nélkül, bár én azzal se, nem vagyok ölelgetős típus, úgyhogy ezt mástól kell megkérdezned, aki olyan típus, de a tapasztalataim inkább arra a gondolatra vezettek, hogy nem szerelmes típus, illetve könnyen lángra lobban, de hamar vége, amit meg is tapasztaltatok már, de azért nagyon vágyhat a szerelemre, és talán pontosan tudja, hogy te nem vagy az, talán el is mondtad neki egykor.
  Az ölelés bizalmi állapot, így azt hiszem, az megvan a lányban, hamar, könnyen, szívesen bízik talán az emberekben, de jó emberismerő mégis, olyan keverék, egyszerre naiv és okos, de sajnos ennél a típusnál a naivság szokott győzni, ha rajta áll, aztán kijózanodik, és bezárul, elzárkózik, mert csalódott, ettől művész lélek, ahogy te is, ám ez nem szerelem, hanem rajongás, vágyakozás, reménykedés, gyermeki, éretlen létforma, kapaszkodás, félelem, de lelkesedés is lehet, úgy együtt a kettő, egy kérés, hogy "Szeress engem!".

 • 9 Petúnia Jó válaszadó mondta 6 éve | válasz erre: 8

  !

  Ez a szeretetéhség.

 • 10 A kérdező mondta 6 éve | válasz erre: 9

  !

  Szerelmes vagyok belè.
  Èn be is vallottam neki mind ezt.
  Tudja.Tud mindent mit èrzek îránta.
  Tudja h nekem vele komolyak a szándèkaim.
  Nem az a fajta vagyok h egy èjszakás.
  Miota ismerem azota mellette vagyok pedig csinált rosszakat bántott meg nem kicsit de ezek ellenère is szeretem őt.
  Ès a hibái ellenère is egy csodálatos lánynak tartom.
  Is igen nagyon vágyik arra h szeresèk őt törődjenek vele.
  Amit ő szerinte èn meg addok neki.
  Elmondtam nem egyszer az èrzèseimet neki ès kèrtem h próbáljuk meg ujra.
  De ujra ès ujra jön a megszokott szöveg.
  Ennyire nem szerettem mèg lányt soha.
  Most is inkább szenvedek csak h ő boldog legyen.
  Tudod èn lennèk a legboldogabb ha ujra egypárt alkotnánk ès boldogátudnám tenni szeretni őt minden porcikámmal.
  De ő el akadt a barátság dolognál.
  Ès se h nem tudom meg győzni h adjon kettônknek mèg egy esèlyt.

 • 11 Petúnia Jó válaszadó mondta 6 éve | válasz erre: 10

  !

  Halak a lány? És te?

 • 12 Petúnia Jó válaszadó mondta 6 éve | válasz erre: 10

  !

  Marad az első változatom, hogy idealista, aki mindig jobbat keres. A vallásos hit az egyedüli megoldás, a lány azt keresi, azzal hogy állsz?

 • 13 Petúnia Jó válaszadó mondta 6 éve | válasz erre: 10

  !

  Ezt a szenvedek, hogy boldog legyen dolgot nem értem. Szenvedésed, ha boldogítja, szadista. Mi az, hogy szenvedsz?, hogyan, mitől?
  Csodálatos lányok nincsenek, csak lenyűgöző színészek. Eljátszani el tudja, amit belül érez, de megélni nem. Nem egy a kettő. Inkább szerepelni szeret, figyelmet akar, de ő nem annyira figyel másra, mint kéne, önző, el van kényeztetve..

 • 14 Petúnia Jó válaszadó mondta 6 éve | válasz erre: 12

  !

  Ne felejtsük el a bevonzás törvényét, hogy a másik csak tükröz. Ha változást akarsz ebben, neked kell változnod, hisz te is idealista vagy, amire szépen utal a jelződ használata: "csodálatos". Szűnj meg csodálni, bőven elég lesz szeretni! Az a nehezebb, mert az gondozást jelent. A szeretet nem (passzív) csodálat, a szorongás, a másikat többre tartás a csodálat, elgyengít, elbutít.. Nem több, csak más ő, másban jó, vagyis csak látszólag, hisz azok az általad benne csodált képességek benned is megvannak, csak gyengébb, passzívabb változatban..

 • 15 A kérdező mondta 6 éve | válasz erre: 11

  !

  Egyik őtünk se valásos.
  Èn vizőntő vagyok
  Azt h ő mi nem emlèkszem
  Annyit tudok h szeptember 12 èn van a születèsnapja.

 • 16 Petúnia Jó válaszadó mondta 6 éve | válasz erre: 15

  !

  A Szűz bizony tökéletességre törekszik, de okos, és aprólékos, de elvesz a részletekben, kritikus, tartózkodó, óvatos, gyanakvó, kicsit hipochonder, aggódó, szorongó, negatívan gondolkodó, fegyelmezett, szerelemben józan, nem szabad lerohanni, a bohém viselkedés elijesztheti, rend-, csendkedvelő, konzervatív, te pedig épp bohém, gyors, rohanós, türelmetlen, hirtelen, kiszámíthatatlan, váratlan, modern, szabadságvágyó vagy, viszont gondolom, te is nagyon szereted a könyveket, a Szűznek az élet értelme.
  Javasolnám, hogy mindenféle vallással, mitológiával foglalkozó könyvekből válogass neki, és próbálj meg türelmes lenni. Javasolnám a latin, spanyol tánctanfolyamokat is, közösen menjetek, meg a tangót, mert ha a tánc jól megy együtt, passzoltok, és a spanyol nyelvtanulást is ajánlom, hogy vidámabbak legyetek tőle. Ötleteiddel nyugodtan jöjj elő nála, mert a Vízöntő ezért él, de véleményem szerint az vár rád, hogy a Szűz kritikus lesz vele, hisz óvatos, nem cuppan rá nagy hévvel mindenre, mint egy Vízöntő, viszont a Szűztől nem szabad elvenni az önállóságot, mert fontos neki, hogy megbízzanak benne, ő a szülők példáját akarja követni. Horváth Andrea: Az asztrológia kézikönyve (Anno kiadó), ebből idéztem sokat, mert épp ez volt kéznél, és jól jött, nincsenek véletlenek, de bennem is van Szűz is, Vízöntő is.

 • 17 Petúnia Jó válaszadó mondta 6 éve

  !

  Még úgy általánosságban azt javaslom, hogy ha állandó jelleggel azt érzed, hogy az energiád elszívja a lány, kimerít, mert szinte állandóan idegesít, akkor kéne szakítani, akkor nem passzoltok, túl nagy a különbség. Egy idealista, a tökéletességre törekvésével amúgy is energiavámpír, maga is kimerül persze tőle!, nem csak a Szűz ilyen, általános emberi tulajdonság ez, magának a kísértésnek az alapja ez, mikor nincs szeretetképesség, elfogadni tudás, csak kritikusság. Szoktál mellette reszketni, remegni?, kezed izzad-e?

 • 18 A kérdező mondta 6 éve | válasz erre: 17

  !

  Pont ellenkezőleg meg nyugtat a közelsège az őlelèse.Èn már egy csomó ötletet fel hoztam de mindig lepaszolt vagy annyit mondott majd meg látjuk.Pèldául szeret fotozni ötleteket is adtam mondtam segitek is probáltam el csalni fotozni menjünk ide menjünk oda.
  De hiába.
  Most fog èretsègizni támogatom biztatom fel kínáltam h segítek.
  Tènyleg mindent kitaláltam de falakba ütköztem.
  Multkori tali után èn is felhoztam h ismèteljük meg sètáljunk kicsit de jött a kifogás.
  Ugy èrzem èn meg tettem mindent most neki kène tenni valamit.

 • 19 Petúnia Jó válaszadó mondta 6 éve | válasz erre: 18

  !

  Talán azért mond minden ötletre nemet, mert alapvetően otthon szeret olvasgatni, írni, dolgozni, tanulni, és ha érettségizik, akkor meg nyilván izgul, fél, gürizik, aztán gondolom, jön a továbbtanulás, nem? Orvosnak is kiváló, ért a gyógyításhoz, lehet, hogy pátyolgatni szívesen pátyolgatna, szeret gondoskodni a másikról, főzni is, talán otthoni programokban is gondolkozz, illetve zárt térben, mondjuk teázóban, múzeumban. Ha végképp semmi közös érdeklődési körötök nincs, akkor nem illetek. A Szűz jegyet, ha "lecsupaszítva" nézem, egy személyiség egyéb asztrológiai összetevői nélkül, nem kezdeményező szerintem, intellektuális, inkább megfigyelőnek nevezném maximum, ezért is nevezik szerintem Szűznek, bár beszélni biztos szeret, ha kérdezgeted erről-arról, biztos vevő rá, hisz mindig mindent ő tud jobban szerinte, elemző, mások ezt nem bírják, sőt utálják benne, elég magányos lehet, te meg toleráns vagy vele, hisz nem félsz a magabiztosságtól, nagyszájúságtól, mivel te is ilyen vagy, igaz? Bár nem valódi magabiztosság a Szűzé, hisz szorongónak nevezik, inkább kekeckedő, kötözködő, dühöngő, mérgelődő, mert precíz, gondos, alapos, szigorú, így sértődős egy vérbeli Szűz, mivel nem értik meg, másoknak nem fontos a precizitás, ha egyéb asztrológiai sajátosság nem finomítja, nem kellemes jegy másoknak, földies jegy lévén aligha rugalmas, azaz nehézkes.. A Vízöntő meg pörög ezerrel -a hogy helyett h-t írsz stb., ez egy Szűznek nem tetszik szerintem-, nem tudom, bírják-e majd együtt.

  Te hány éves vagy? Azért egy 18 évestől ne várj csodát, hogy olyan érett lesz párkapcsolatra, fiatal még.

 • 20 Petúnia Jó válaszadó mondta 6 éve | válasz erre: 19

  !

  Talán a Hamlet megfelel e párosnak, Hamlet Vízöntő bohóc, Ophelia talán Szűz, Ophelia elakad a részleteken, Hamlet meg átrohan rajtuk.

 • 21 A kérdező mondta 6 éve | válasz erre: 20

  !

  Èn 27 èves vagyok.
  Akkor vègül is mit tegyek ?
  Mit tanácsolsz?
  Szerinted van a mi helyzetünkre megoldás?

 • 22 Petúnia Jó válaszadó mondta 6 éve

  !

  Inkább az esze irányítja, mint a szíve, máshol ezt olvasom, ez nagyon találó szerintem a Szűzre.

 • 23 A kérdező mondta 6 éve | válasz erre: 22

  !

  Igen
  Az biztos

 • 24 Petúnia Jó válaszadó mondta 6 éve | válasz erre: 21

  !

  Gondolkodási időt kérek... Továbbtanul a lány?

 • 25 A kérdező mondta 6 éve | válasz erre: 24

  !

  Igen tovább fotográfusnak.

 • 26 Petúnia Jó válaszadó mondta 6 éve

  !

  Hosszas elemzés után azt mondom, a kilépés a megoldás. Ahol szeretet van, ott működik a kapcsolat...jól, mert szar sok van, kb. csak az van, ilyen a világ. Ahol a másik nem istenítése van, ott nem működik...jól egy kapcsolat, de maga az élet sem.. Csak leépülés vár rátok fokozatosan. Zsákutca. Idealizmus ez, ebben a szeretetéhséget, a szexuális vágyat, az anyagi és egyéb sikert, sikeréhséget összetéveszti az ember a szeretettel. Önzés is az idealizmus, túl sokat várni, mi más? Kínzás ez, pl. csak panaszkodni jön a lány, jön, ha kedve van, de csak akkor, és csak panaszkodni van kedve, amúgy untatod, de őt mindenki fogja, ha egyszer idealista, ám te is az vagy.., te is unod, csak nem akarsz ezzel szembe nézni, mert a szeretetéhség már csak ilyen fanatizáló, vakító, a másik színjátéka vakít, őt meg a tiéd. Ha sikerül leszoknotok a másik nem idealizálásáról, magatoktól többre tartásától, akkor van esély a jó kapcsolatra, hisz bízik benned, és tetszel neki, hisz én nem hiszem, hogy másképp ölelgetne. Hasonló hasonlót vonz be. Az idealizálásról való leszokás nehéz kérdés. Az állandó kudarc az egyetlen segítség ellene, de az emberek többsége úgy él, hogy rámegy az élete, mégis maradnak a szarban.. Az segít, ha akkor, mikor szenvedsz, kilépsz, már pedig te szenvedsz, írtad, lépj ki!

 • 27 Petúnia Jó válaszadó mondta 6 éve

  !

  A szenvedés azt jelenti, nem láttad meg benne az esendő embert, fejedre nőtt, mert megterhelődött az egyedül kínlódásában, nem is akarod tulajdonképpen látni az esendőt, csak istennőt akarsz/tudsz látni, annyira vakít a színjáték, vakít, mert te így akarod, álmodozni akarsz.. Amíg ez így van, az ő színjátéka, kettős viselkedése, azaz nem őszinte léte nem szűnik meg, mindig menekülni fog előled, mert nem kap talajt a lába alá, stabil hátteret, józan ítéleteket, csak őt istenítést, mintha mindent meg tudna oldani.. Mindent ráhagysz. Hiába úgy érzed, te aztán jöttél az ötletekkel, de ez nem az, ami stabilizáló, ez csak az álmodozást élteti, kimeríti, mert nem gyakorlatias, nem a problémákat szünteti meg, hanem növeli, ezért riasztja el, döbbenti meg, zavarja össze, de téged is... Az anyagi gondok megoldása elsődleges stabilizáló, ezzel hogy állsz? A pénz a férfi dolga, nem a kényeztetés, hanem az eltartás, de nem fukarul, az álmok ne legyenek kiiktatva a nő létéből, de a mértékét megszabni a te dolgod, hogy anyagilag, erőben mit bírsz, és mi nem veszélyes, mert a nők álmai korlátlanok, nem gyakorlatiasak, de valamilyen mértékben ki kell szolgálni őket, különben azt mondhatjuk, nem te vagy az embere, mert nem érted meg, nem tolerálod a vágyait, azaz az egyéniségét.. Az, hogy veszel egy fotós alkatrészt, szép dolog, de attól ő még nincs eltartva úgy alapvetően, hogy biztonságban érezze magát. Képes vagy az álmait kiszolgálni mértékkel? A tangóban megmutatkozik ez a tanítás, és az, hogy passzoltok-e, azaz tűri-e a korlátaid anyagilag, szellemileg, lelkileg, testileg, bármiben, ami vagy, vagy ő többre vágyik, esetleg nagyravágyó is, de csak akkor tudsz segíteni, ha a tangóban is jól működtök együtt, azaz engedi, hogy visszahúzd, mikor túl magasra repül, túl messzire menne, a végtelenbe.
  Szóval, tangózást javaslok mint teszt, de mivel szenvedsz, az már maga a teszt volt.. Voltaképp bármilyen táncban az ilyen páros ügyetlen, botladozó, egymást ráncigáló, taposó, szögletes mozgású. .

 • 28 A kérdező mondta 6 éve | válasz erre: 27

  !

  Èrtem.
  Nagyon jók amiket leírtál.
  Már lassan 3.napja h nem beszèlünk egymásal.
  Amikor venni akartam neki ezt azt mindig mondta èlet ne nekölcs rám.
  Mikor hosszu ideig nem láttuk egymást mindig ha tudtam meg leptem valamivel ő elfogadta ès látszolag tetszett is neki.
  Szerinted tènyleg lehet valakije vagy ezt is meg játsza?
  Ha tudja h szeretem ès szeretnèm ujra kezdeni mièrt nem jön vissza hozzám miközben azt állitja h fontos vagyok neki meg szüksège van rám?

 • 29 Petúnia Jó válaszadó mondta 6 éve | válasz erre: 28

  !

  "mindig mondta élet ne nekölcs rám." Ez mit jelent, mert nem értelmes... Drága, nehéz az élet, ne költs rám, -így érted?

 • 30 Petúnia Jó válaszadó mondta 6 éve | válasz erre: 28

  !

  Anyagi biztonságot tudsz neki nyújtani, azaz eltartani egészen? Mert igen fontos szempont abban, ha elzárkózó valaki, annak ellenére, hogy barátkozó, de ez a barátkozás a jelek szerint csak panaszkodás egy jó barátnál, nem? Miről szoktatok beszélgetni? És hol? Hisz minden randi meghívásodra nemet mond, de mégis találkozgattok.

 • 31 Petúnia Jó válaszadó mondta 6 éve | válasz erre: 28

  !

  Valószínűleg egy gazdaghoz akarják hozzáadni, de őt nem csak a pénz érdekli, viszont neked nem sok lehet, és ha épp minimálbér, akkor nem elég egy házasságra, illetve ha ő dolgozik, akkor valahogy elég, de szegényesen, és aligha akar szegényesen élni.. Nem tudom, a fotós szakmába beleszületett, vagy ezt csak ő szeretné a családban először?

 • 32 A kérdező mondta 6 éve | válasz erre: 31

  !

  Viberen szoktunk beszèlgetni.
  Meg 2hete taliztunk amit ő kèrt.
  De most már 3napja nem.
  Azt mondtam hogy ezt fejezükbe.
  Ő nem akar csak barátságot èn meg szeretem vala h a kettő elkèpzelès nem egyezik.
  Ugy èrzem nincs miről beszèlnünk îgy.
  Családban senki nem volt fotos.
  Èretsègiről szoktunk.
  Otthon mizujs.
  Hogy vagyunk.
  Panaszkodunk egysort
  Amiben ő van az èlvonalon.
  Amugy mind a ketten lányok vagyunk ő 18 èves ès tanul.Èn 27 èves vagyok.
  Lènyegèbben ennyi.
  Kerestem a megoldáat h mind a kettönknek jó legyen de nem találtam.

 • 33 Petúnia Jó válaszadó mondta 6 éve | válasz erre: 28

  !

  Amíg hozzád jár, szerintem nincs senki komoly kapcsolat az életében, legfeljebb próbálkozások. Mindenkivel elégedetlen, hisz érzelmeket is keres szerintem, hogy az legyen kölcsönös, de legyen sok pénz is, együtt szeretné a kettőt, jólét és szerelem, de a jólét azonnal legyen meg, nem fokozatosan, itt bukik meg/el mindenki... De ez csak tipp, hogy nincs senkije. Ha lenne valaki komoly, de rossz, azaz érdekkapcsolat, akkor igen nagy lenne már a feszültség benne, és valószínűleg a szexben élné meg veled, de azt mondod, ha jól értem, az nincs. Ha komoly, de érzelmi lenne, akkor meg egyáltalán nem járna hozzád, akkor minek?
  Bár nagyon sok házas férfi a kurvákhoz beszélgetni jár állítólag, ez a modern világ divatja. Rhett Butler az Elfújta a szélben azért jár a kurvához beszélgetni, mert a felesége nem akar vele szexelni, illetve úgy hiszi, nem is szereti őt a felesége, pedig igen. Aztán egyszer kierőlteti a szexet, és jól sül el. Nem vagyunk egyformák, hogy hogy reagálunk, ha gondunk van, de a durva stílus inkább a magányos emberé, pontosabban azé, aki nem bírja a magányt, de ettől még élhet akár házasságban is, csak kapcsolati magányban, azaz érdekkapcsolatban. Ha hol sértő, hol kedves a lány, ahogy írod, ha jól értem, akkor azt igazolja, hogy zavarja a magány, de csak érdekből nem akar párt, de kellően érzelmi meg egyelőre nincs, és mivel mindenkinél aggódik a pénz miatt, az érzelem romboló. De rombolja az érzelmeket a külsőnkkel, belsőnkkel való elégedetlenség is, voltaképp mindennek ez az alapja, ettől lesz valaki pénzéhes is, mert a pénzért vehet jó külsőt, jó iskolát, tanárt.

  Ha beléd szerelmes lenne, illetve eléggé az lenne, nem utasítaná vissza a meghívásokat a randikra. Inkább szeretet ez, de az sem eléggé, hisz jelenlétével önzőn megakadályozza, hogy más felé nyiss.., önző, mert mégis a pénz a fontosabb neki, de az is zavarja, hogy nincs szerelmi élete.. Hasadást okoz ez.
  Az anyagi gondok elgyengítik a szerelmet is, ha egyszer aggódó valaki, hiába esetleg van benne valamennyi szerelem, mert a pénzvágy minden rosszra képes, a lelket, lelkiismeretet meggyilkolni is, megront, rombol. Bár nagyon sok gazdag van, elvileg nem kéne aggódniuk, de mégis folyton aggódnak, így mégse ismerik a szerelmet, mert csak a pénz jár az eszükben. Ha valaki nem az anyagi gondokra koncentrál, illetve nem a pénzre fókuszál, ha gazdag is, akkor van esélye a szerelemre, mert érzelmi, lelki életet él így. Viszont nem élhetünk elszállva a földi világtól, nem törődve az anyagiakkal, nehéz beállítani a határt, hogy meddig menjünk el a pénzzel való foglalkozással, hogy ne rombolja a szerelmi életet se, így épp ez a válasz, addig mehetünk el, míg nem rombolja. Ő most valahol a kettő határán mozog, még nem döntötte le, hová akar tartozni, egyelőre mindkettőhöz, de az lehetetlen.. Nem lehet egyszerre szolgálni a Mammont és az Istent, azaz a lelkiismeretet, ami a kölcsönös szerelemre adna esélyt. Sok pénz, kevés, nulla érzelem, de sok, túlzó szexuális vágy, féltékenység, vagy sok vagy kellő mértékű érzelem, kevés pénz, illetve eleinte mindenképp/általában kevés, de a fokozatos anyagi növekedés elérhető, ám a sok érzelem nem garantálja a sok pénzt, inkább gátolja, mert máson van a fókusz.., viszont a szerelmesek inkább lehetnek szerencsések, amikor egy lehetőség az ölükbe pottyan, míg a gazdagok güriznek érte..

  Sokan, a többség az anyagi jólétben szeretné megtalálni az érzelmeket, a nyugalmat, örömet, de nincs, illetve nem lesz eléggé megnyugtató, eléggé örömteli, inkább erőlködés, de a kényelemről nem tudnak lemondani.. Mikor nem eléggé megnyugtató, akkor keresnek valami megnyugtatót a másik oldalról, a szegényről, szegényebbről, ahol több az érzelem, ahol van érzelem, lelkiismeret, vagy annak látszó, hisz vannak pszichopata szálhámosok is, de csak addig jár a másik oldalra, míg egészen át nem áll, mert ha kettős életet akar valaki élni, meghal.

  Lenne még az is, hogy nem akar szexet, és rólad tudja, hogy te igen. ? Vagy fordítva? Ő akar, te nem?

  Azon múlik minden, mennyire csábítja el a pénz. Te ajándékozol, de nyilván nem vagy gazdag, nem is akar kihasználni ezek szerint anyagilag.

 • 34 Petúnia Jó válaszadó mondta 6 éve | válasz erre: 32

  !

  Leszbikus vagy? Jól megvezettél! Nem jöttem volna rá! Annyit érzékeltem, hogy valamennyire feminim fiú, aki akár átcsúszhat melegnek, kínjában, magányában, de hogy lány? Azon azért meglepődtem, hogy beszélgetős típusú fiú, túl nyitottnak tűnt fiúként egy idő után, mivel sokáig maradt, mert ők hamarabb lelépnek, hát akkor ez volt az ok, hogy lány... Így azért átíródik egy csomó minden. Mondjuk, akkor az van, hogy mégse akar leszbikus lenni a lány, vagy nem veled.. A férfiakból való kiábrándulás szokott ide vezetni, igaz? Te nem is dolgozol akkor? Egy Vízöntő könnyen meleg -nem is tudom, miért, talán a függetlenségvágy miatt, vagy túl okosak, nem tudnak már férfira felnézni a nők, férfiban meg Istenre nem tudnak?, pedig a tudás Istentől van, de felfuvalkodást okozhat, a szépséggel, gazdagsággal egyetemben, ami szintén Istentől van, hogy valaki szép, gazdag, akkor is , ha lopta, mert Isten engedte, hogy megtegye-, de a Biblia szerint a teremtmény imádata a teremtő helyett, ez az ok. A Vízöntők be is vallják, hogy melegek, ha azok, mert vagányak, de egy igazi meleg, az sose tenné, én ezt vallom, azok vallják be, akik a határon vannak.., biszexek, azaz nem igazán akarnak melegek lenni.., vagyis inkább akarnak, de nem azok igazán.
  Nem akarsz ebből kijönni?

 • 35 A kérdező mondta 6 éve | válasz erre: 34

  !

  Èn nagyon tanácstalan vagyok.
  Nem tudom mit kène csinálnom.
  Tèny ès való ha lenne valakije nem hozzám jönne panaszkodni ès nem őlelt volna ugy meg.
  Ha meg tènyleg szeretne velem lenne.
  Ugy igazi együtt lèt nem volt közöttünk de kisebb intimitások igen.
  Multkor h kîvoltam mutattam neki nèzd mit tettèl.
  Elkezte magát hibáztatni hogy ő egy szar ember sajnálja h ilyen szar emberbe kellett nekem bele szeretni meg ehez hasonlók.
  Vala h nem tudom feladdni ès csak ugy eldobni magamtol őt.
  Egyik perceben ugy èrzem harcolnom kell èrte mert van mèg remèny h egy pár legyünk.
  A másikban meg h nincs ès soha nem leszünk már egy pár.
  Egyszerűen nem tudom mit tegyek.
  Hogyan tovább :(

 • 36 Petúnia Jó válaszadó mondta 6 éve | válasz erre: 35

  !

  Én úgy gondolom, láthat benned egy jó anyát, aki talán nincs neki, láthat benned egy vagány típust, és szabadságot biztosítót, magabiztosat, határozottat, amit a fiúkban nem talált meg, mert maflák, ha meg nem, erőszakosak, de ettől még fiút keres. Fenntartom azt a válaszomat, hogy ahol szenvedünk, ki kell lépni, egy kapcsolat nem szólhat a szenvedésről, hogy nem passzolunk, és nem tudunk egymáson segíteni, attól mindkét fél kikészül, ha erőlködés az egész. Barátságot akar ezek szerint, de szívat is, hisz minek ölelget? Szívatós barát nem barát! Minek volt egyéb intimitás, ami alatt nem tudom, mit kell érteni..? Csókolózás? Simogatás nemi tájékokon? Talán engedte, hogy megtartson, talán engedte, mert magával ragadó, magnetikus, szédületes Vízöntő vagy, talán engedte, mert érdekli a szex, de teherbe nem akar esni, vagy nagyot csalódott egy vagy több fiúban. Egyáltalán megkérdezted, volt már fiúja? Megkérdezted, miért ment ebbe bele veled? A magabiztosságod biztos irigylésre méltó számára, de ez nem lehet egy kapcsolat alapja, hogy a más akarok lenni általad, megváltozni általad. Neked mi vonzó benne? Mert amit irigyelsz benne, azaz olyan akarsz lenni, mint ő, azt kell elfelejteni, mint cél, és akkor el tudsz szakadni, illetve a beteges szintű kötődés véget tud érni, és esetleg marad egy egészséges baráti.. Légy önmagad, vállald, ne akarj más típus lenni, ezzel a leszbikusság ellenszerét is megkaptad.
  Az is kérdés, hogy miért szívatott az ölelgetéssel? Ha egyszer ő nem akar párkapcsolatot veled, de tudta, te igen, szívatás ez. Valahol magát utálja a leszbikus hajlamaiért, és rajtad áll bosszút, még ha öntudatlanul is. Ki van készülve, zavarodott. Engedd, hogy fiúkkal próbálkozzon.
  Anyagilag stabil családban él? Nem bántják otthon, verés akár? Te külföldön élsz? Lehet, hogy ő is oda vágyik. Eltartott vagy, vagy saját kereseted van? Egyedül élsz? Mert lehet, hogy szívesen elköltözne otthonról, s ezért barátkozik csak.

 • 37 Petúnia Jó válaszadó mondta 6 éve | válasz erre: 35

  !

  Az mit jelent, hogy "mutattam neki, nézd mit tettél." ? Megvagdostad magad?
  Ha tanácstalan az ember, mindig valami lazító technika kell, nyújtó, lazító gyakorlatok testileg, lazító torna, tánc, tekergő csípő mozgások, könnyed dolgok a tornában, táncban, vérkeringést serkentők, de mudra akár, hastánc, nőies dolgok, mert kilazulva, vidámabban ötletek jönnek. De az alvás utáni fekvésben maradáskor is. Jól ki kell aludni magunkat, eleget pihenni, csak kevés tévé, kevés csavargás, kevés munka ilyenkor, vagy semmi, pihenni kell az agynak, a testnek feltöltődni.

 • 38 Petúnia Jó válaszadó mondta 6 éve | válasz erre: 35

  !

  Amikor az ember szeretetre vágyik, könnyen összekeveri a szexszel, ennek szenvedés, csalódás a vége, innen tudni, hogy csupán szeretetéhség volt, elfogadást keresés, nem igazi szerelem, nem szeretet, csak ezek csalóka mása, de hamar kiégő, és betegítő változat ez, mivel (öntudatlan) csalás, önámítás, mást ámítás =másnak akarok látszani, mint vagyok, hogy menő legyek, hogy szeressenek. Betegítő, mert önmarcangolás, azaz bűntudatba ragadás, a se veled, se nélküled elszakadni nem tudása, egy előre, egy hátra lépés, mert nem önelfogadáson alapszik, hanem bizonytalanságon, azaz önelutasításon, önismeret sincs elég, vagy semmi, mivel az öngyűlölet miatt zavaros a kép, és a másikkal szemben is inkább elvárások vannak, mint elfogadás, őt ismerés.

 • 39 A kérdező mondta 6 éve | válasz erre: 38

  !

  Èn ugy vettem èszre h szeretetre törődèsre vágyik.
  Sokat panaszkodott h verik otthon de látszatát nem láttam.Szülei sokat dolgoznak.Anya munkája miadt sokat utazik.Intimitáson pont arra gondoltam amit írtál.Sokat mondta jol esik neki h foglalkozom törödömvele.Volt h kèrdeztem nem volna e kedve nálam aludni de ugyan ugy lerázott.Sokszor ugy èrzem ezt h van valakije csak kitalálja talán h távoltarson magátol de h mièrt nem tudom.
  Vagy fèl velem lenni .
  Nem tudom.
  Eddig akárhányszor nem tartottam vele a kapcsit elkezdett keresni.
  Meg h ennyire erőlteti a barátságot.
  Meg szinte már könyörög h ne tünjek el az èletèből.
  Bonyolult számomra ez a egèsz.
  Szeret is meg nem is.

 • 40 Petúnia Jó válaszadó mondta 6 éve | válasz erre: 39

  !

  Sok kérdésre nem adtál választ, de legalább arra adhatnál, hogy öngyilkossági kísérleted volt a lány miatt?

  Azt általánosságban elmondhatom, voltaképp már ismétlem, hogy amikor szenvedsz, önmarcangolsz, tanácstalan vagy, érthetetlen a másik számodra, azaz egy bizonytalan állapotba kerültél, az önámítás, szédülés, kísértés csupán. A másik számára te is érthetetlen vagy, ő is csak kísértésben van, ez kölcsönös. A kísértés oka a szeretetéhség, amikor a hiányt mással akarom betölteni, az önelutasításból, tökéletességre törekvésből fakadó öngyűlöletet vele akarom megszüntetni, de nyilván tudod, ezt nem lehet elérni így. Tudod?

  Másrészt egy Vízöntő félelmetes, mert óriási, robbanékony energiák vannak benne, óriási sebesség, az atomenergiát, a gépeket is hozzá kötik, de a terrorizmust, forradalmat is, ezért ne csodálkozz, ha mások félnek tőled, de elszakadni se tudnak erődtől a gyengék. Vegyél a lánynak a Vízöntő jegyet jól elmagyarázó könyveket, és a saját jegyéhez is, de ez még csak a jéghegy csúcsa, van aszcendens is, és egyéb bolygóállások, fényszögek, több ingyenes program elkészíti a képletet, igaz, angolul a jobbak, de a képeken akkor is el lehet igazodni, ha tudjátok, mely órában születettek, pl. astrotheme.com. Kétségbe esett lehet a lány, én elhiszem, hogy verik, nem véletlenül gondoltam erre bizonyára. De ha hazudja, hogy verik, az a rosszabb, akkor nagyobb a baj.

 • 41 Petúnia Jó válaszadó mondta 6 éve | válasz erre: 40

  !

  javítás: ...mely órában születtetek...

 • 42 A kérdező mondta 6 éve | válasz erre: 41

  !

  Az időn mit èrtesz egèsz pontosan?
  Èn soha nem akartam miadta öngyilkos lenni.
  Ő viszont csomoszor modta h ezt.
  Mièrt nagyobaj az ha hazudja h verik?
  Akkor azt mondod hogy hagyam a lányt szüntesem meg vele a kapcsolatot?

 • 43 Petúnia Jó válaszadó mondta 6 éve | válasz erre: 42

  !

  Óra, perc, település, vagy egy születéshez közeli település.

  Egy Vízöntő kísérletező, fejest ugró, vakmerő, újító, utálja a megszokást, az egyhangúságot, kb. változtatni akar mindig, ezért is rohanós, ideges talán mindig, talán másokat is meg akar változtatni, szereti felrázni a másikat, az álló vizet felkavarni, így van?, de a Szűz óvatos, elemző, a megszokást szereti, szerinted illenek? Nem unalmas neked a Szűz? Igaz, így okosan, kritikusan, de talán nem bölcsen, mindenről lemarad a Szűz, ezért nyilván vonzó neki, aki merészebb, céltudatosabb, de ettől ő nem fog megváltozni, te meg nyilván épp eleget csalódtál a vakmerőséged, fejest ugrásod miatt, igaz?, ezekről mesélhetnél neki! De te se fogsz megváltozni. Változásra abban van lehetőségünk az életben, hogy nem bálványozunk másokat tovább, mert megismertük az árnyoldalukat, a rossz oldalukat, legalábbis kevésbé bálványozzuk, és megtanuljuk magunkat szeretni, legalábbis jobban, de ettől még a vakmerő vakmerő, a kritikus kritikus marad, csak nem kerül életveszélybe miatta, nem lesz vesztes se, mert önelfogadó, mást elfogadó (nem bálványozó!), szeretet van benne, az áldást, sikert hoz.., ahol már nem őrlődik tovább, nem bizonytalankodik, legalábbis kevésbé, ami van, az már nem túlzó mennyiségű, csak egy egészséges kritika a világra, másokra, magára, önkritika, de nem öngyűlölet, attól ő még jól működik.

  Már az otthoni verést is azért vonzza be, mert bűntudata van. Ha egy kapcsolat, vagy bármi, kísértést (=öngyűlöletből fakadó kötődést) jelent csak, de nincs elfogadás, türelem, tolerancia, csak elvárás, akkor bűntudat jelenik meg miatta, őrlődés, hazudozás(ok), zavaros viselkedés, érthetetlenség. Kísértés, azaz nem illünk, de olyan lenyűgöző a másik. Érthető legyen az ember, egyértelmű, ne kétértelmű, azaz hazug, még ha nem is tudatosan. Az egyértelmű az szeretet lenne, az működne, de így csak őrlődés, tanácstalanság, hisz nincs őszinteség.., bizalom, szeretet, hit, és hit nélkül csak bukás, kudarc van, fejest ugrás a tévedésbe.

  Ki, mi miatt akart öngyilkos lenni?
  Aki verést hazudik a filmekben gyilkolni szokott, pénzért kb., vagy féltékenységből?


  Bil Tierney: Békességben az Uránusszal c. könyvet ajánlom, hogy megértsd a két jegy egymáshoz való viszonyát, és mások viszonyát hozzád.

 • 44 Petúnia Jó válaszadó mondta 6 éve | válasz erre: 43

  !

  Igen szakíts, mivel nem egyértelmű a másik veled, nem őszinte, összezavar, hát barát ez?, ha nem is tudatosan ilyen, de te sem vagy egyértelmű vele, ez együtt szokott járni, mikor csupán öngyűlölet vezet minket valakihez. Ez nem a siker záloga! Induljatok útra az önelfogadás felé az asztrológia (=önismeret) segítségével, akkor majd bevonzzátok a hozzátok illőt is!

 • 45 A kérdező mondta 6 éve | válasz erre: 44

  !

  Nem tudom h ő hánykor szuletett csak azt h Budapesten.
  Èn 12kor születtem Budapesten.
  Ő jött mindig azzal h öngyilkos lesz főleg akkor mikor kiakartam szállni ebből a kapcsolatbol.
  Èn őszinte voltam hozzá elmondtam neki mindent ès hogy mit szeretnèk tőle.
  Ő meg csak jött a barátság dologgal.

 • 46 Petúnia Jó válaszadó mondta 6 éve | válasz erre: 45

  !

  születési év, hónap, nap is kell

 • 47 Petúnia Jó válaszadó mondta 6 éve | válasz erre: 45

  !

  Mi az, hogy főleg akkor? Mikor még? Családja miatt?

 • 48 A kérdező mondta 6 éve | válasz erre: 47

  !

  Nem.
  Mikor èn azt mondom neki h itt befejeztem felejtsük egymást el.

  Volt h szèpen kèrtem. H engedjen el de nagyon kiakadt.

  Csak az enyimet tudom.
  1989.02.17.
  .09.12
  Ennyit tudok.
  Most kb 1 hete nem beszèlünk már.

 • 49 Petúnia Jó válaszadó mondta 6 éve | válasz erre: 48

  !

  Annyira nehéz nekem angolból fordítani, hogy inkább passzolom a kihívást. Azért valóban mutatott a képlet olyat, hogy a sok jó tulajdonság mellett van ijesztő, brutális oldalad is, és a szexuális aktivitásod nagy. Viszont jó vagy nyelvtanulásban is pl., és külföldön sikeres lehetsz, és külföldi párra van esélyed, külföldön boldog vagy. Ez a külföldi téma nálam is megvan, ebben egyezünk, ezért érdekelne, hogy nem voltál-e szerelmes külföldi származású fiúba, vagy félig külföldibe? Nem volt külföldi kérőd, udvarlód? Akkor is, ha magyar nyelvű volt. Az is érdekelne, ütöttél-e meg valakit már, hogy zúzódást okozzon neki? Hogy viszonyulsz a verekedéshez?

 • 50 A kérdező mondta 6 éve | válasz erre: 49

  !

  Volt külföldi pasim.
  Verekedèsre már volt pèlda de annyira nem h zudodása legyen az illetőnek.

 • 51 Petúnia Jó válaszadó mondta 6 éve | válasz erre: 50

  !

  Kit vertél meg, és miért? Mi lett a külföldivel? Mi nem stimmelt?

 • 52 A kérdező mondta 6 éve | válasz erre: 51

  !

  Mèg suliba kötöszködtek velem èn mèrges lettem ès össze ugrodtunk.
  Külföldi hazament ünnepekre ès így lett vège vègül.

  De mièrt fontos ez?
  Miköze ennek a csajhoz?

 • 53 Petúnia Jó válaszadó mondta 6 éve | válasz erre: 52

  !

  Egyrészt engem érdekelt, hogy lássam az igazát a képletnek, és, mert én is érintve vagyok, másrészt úgy hiszem, azért lettél leszbikus, mert nem tartottál ki a külföld, külföldi férj mint élet és párkapcsolati alternatíva mellett. Túlzottan itt akarsz érvényesülni, pedig itt nem leszel boldog, sikeres, a női éned, a szépérzéked -a Vénuszod- idegen kultúrákhoz vonzódik, kötődik. Görcsösség maradni itt, felborul a női harmónia. Itt hazánkban, illetve ha nincs külföldi származás a párodban, nem fogod megtalálni a helyed. Zavar, hogy kíváncsi vagyok? Neked Ikrek (bár majdnem Rák, úgyhogy sértődős, pánikolós is jócskán vagy) az aszcendensed, úgyhogy a kíváncsiság amúgyis lételemed, nekem is eléggé az, bár én nem vagyok Ikrek.. Milyen származású volt a pasi?

  Másrészt látom, hogy nem magadra koncentrálsz, az önmegismerésre, hanem csak a lány megismerésére, ami nem jó, mert magadra nem figyelsz, magaddal nem törődsz, elhanyagolod magad, akkor meg az a helyzet, hogy nem értheted őt se meg, mert egyetemes a lélek, hiába ezer az arca az asztrológiai képlet miatt, mégis magadon keresztül ismerheted meg a másik embert is, hisz akivel össze sodor az élet, akár rosszra is, azzal a témával neked is gondod, dolgod van, nem csak neki, és amíg meg nem oldod, meg nem teszed, az illetőhöz kötődsz beteges, görcsös, elengedni nem tudó szenvedéllyel, mivel a probléma tart fogva, pánikban, menekülsz a másik karjaiba szinte, félsz tőle, a témától, és az illetőtől is, de ez a se veled, se nélküled tébolya, mert félsz vele foglalkozni, érdemes kideríteni tehát, mi az.

 • 54 A kérdező mondta 6 éve | válasz erre: 53

  !

  Hát most őszinte leszek.
  Bi vagyok.Van családom már 6 ève kapcsolatban èlek a fèrfival.Mikor össze jöttem vele már elötte is vonzodtam a lányokhoz amit ő tudott ès amit nehezen de elfogadott.Együtt èlünk.
  Mind erről a lány is tudott ès így a lánnyal 4honapig jártunk.A lánnyal èn beszèltem a problèmárol ami miadt ide írtam de csak a barátság sztorit hajtogatta.
  Kont rèt választ ugy gondolom nem igen kaptam.
  Az asztrologiában meg neharagudj de nem hiszek.
  Egyik rèszem ugy èrzi h szeret a lány másik meg h kihasznál.
  Írt nekem elèg furi dolgokat.
  Ès most nem tudom mit csináljak.
  Ès mit gondoljak.
  Szeret-e?
  Èrdemes e tartanom vele a kapcsit?
  Van e esèly h ujra egy pár legyünk?
  Vagy szüntesem meg vègleg ezt az egèszet?
  Ès mièrt csinálja azt amit csinál?

  Kontrèt választ szeretnèk kapni.
  Asztrologia ès minden ilyen dologtol függetlenül.

 • 55 Petúnia Jó válaszadó mondta 6 éve | válasz erre: 54

  !

  Én tudtam, hogy bi vagy, le is írtam. Asztrológia nélkül is választ adtam arra, hogy mit akar a lány. Párkapcsolatot nem. Segítőt igen. De nem tudsz segíteni, ha nem érted őt, és nem fogod asztrológia nélkül, meg önmagadba nézés nélkül. Talán épp a verekedős apjától kell megvédened, legalábbis ez is része, célja lehet a kapcsolatnak. Mivel nem jártál utána, hogy valóban verik-e, így csak a szavában hihetsz, vagy sem, de szerintem nem hazudik..
  Másrészt hívott-e magukhoz már?
  Téged bántalmaztak otthon szóban vagy tettben a szüleid, elnyomtak?
  Miféle furi dolgokat írt?
  Szeretetéhes -ahogy te is-, azt is írtam, az nem szeretet, de megtévesztően hasonló, ezért zavar össze téged, amit tapasztalsz.. A szeretetéhes ravaszkodó, nem kíván egyértelmű lenni, vagy túlzottan az, zavaróan, durván, mivel csak kritikája van, ezt rejti trükközgetve. Szenved a túlzó kritikájától, bűntudat gyötri, nem tud kilépni a kapcsolatból, de működtetni se tudja jól, azaz szeretettel, törődően, együttérzőn, bár eljátssza időnként, mártírkodik is időnként, ezért ki kell lépni, hisz a veszélyes, ártó harag köti oda, negédes változatban időnként. Akkor szüntesd meg a kapcsolatot, ha szenvedsz, ezt is írtam már, és szenvedsz, te mondtad. Szenvedve segíteni se tudsz, legfeljebb szexbe menekülni, vagy egyéb mániákba, pl. pénzszórásba felé, ez kevés egy hetero kapcsolatban is, még szép, hogy a lány ezt nem akarja tovább, nem old meg semmit. Aki szenved, az önzés miatt, mindig. Önző, mivel csak a saját gondjára gondol, de arra se eléggé, hisz menekül előle, ijeszti a téma, mert nem érti, mi a baja, nem érti, mert egyrészt az asztrológia kell hozzá, másrészt egy általános lélektan is, azaz magába nézés, azaz elfogadni, hogy az élet, az élete nem tökéletes, aki ezt nem fogadja el, nem is mer magába nézni, marad a szex vagy egyéb szenvedélybetegség. Ettől a haragtól elvakul, nem lesz intuitív, hogy megérezze, igazat mond-e a másik, így mindig be tudják majd csapni, ha akarják. Nem jelezted, hogy pénzt kérne tőled, vagy kaját stb., nem értem, miben használna ki akkor? Hogy panaszkodik? Vámpírkodik? Szenvedést okoz, hogy panaszos? Bevonzod ezt, ha önző vagy, azaz mások bajával nem törődsz eléggé, azaz a lányéval jelen esetben.

 • 56 A kérdező mondta 6 éve | válasz erre: 55

  !

  Magukhoz nem hivott de mikor szülei elutaztak voltam náluk.Soha nem kèrtőlem pènzt ès vetetnise vetetett semmit.
  Engem is vertek meg szoval is bántottak otthon.

  Olyanokat írt h neki fontos vagyok soha nem fog elfelejteni meg h sajnál h egy olyanembert szeretek mint ő.
  Segiteni szeretne de nem tid mivel ő maga az ok.
  Meg h azok ellenère h sokat veszekedtünk mindig is bántotta h elmentem.
  Mikor kivoltam miadta probált felviditani.
  Meg h jol esik neki h erdeklödök tamogatom boztatom stb
  Meg egyedül csak èn èrdeklődőm pl doga h sikerült.
  Multkor össze vesztünk másnap írja h ne haragudjak.
  Viszont 2016.04.19. Óta nem beszèlünk egymásal az miadt ami miadt ide is írtam.
  Nem is keres.
  Igaz elègge padlon voltam a csaj miadt amit tudott.
  Lehet ez miadt is nem keres.
  Holnap èretsègizik szerinted kivánjak sok sikert neki?

 • 57 Petúnia Jó válaszadó mondta 6 éve | válasz erre: 56

  !

  Ezt a mondatot nem értem, hogy padlón voltál amiatt, amit tudott a csaj. Mit tudott? Vagy azt tudta, hogy padlón vagy?
  Reméljük, nem lett öngyilkos, szerintem hajlik rá az alapján, amiket mondott neked, hogy ő ilyen, meg olyan.. Nézz rá, keresd meg otthon, él-e.
  Ha te férfivel élsz együtt, ne csodálkozz, ha nem akart odaköltözni. A férfi mit szólt volna hozzá? Lakás vagy ház? Nem mindegy, van-e elég elkülönülési lehetőség. Esetleg egy nyári konyha? Közös angol wc/fürdőszoba szóba se jöhet. Gyerekeid is vannak? Mekkorák?

 • 58 A kérdező mondta 6 éve | válasz erre: 57

  !

  Tudja h mit èrzek íránta.
  Tudja h padlon vagyok miadta.
  Nem hiszem h kárt tenne magában.
  Párom tudja mi a szitú.
  Kèt szobás a lakás.
  4 lesz a gyerek.
  Gyerekkel is tökre kijöttek.
  Aki barátságot akar az nem csinálja ezeket szerintem

 • 59 Petúnia Jó válaszadó mondta 6 éve | válasz erre: 58

  !

  Tisztességes nő nem költözik be harmadiknak.
  Jól látom, hogy csak akkor vagy hajlandó vele törődni, ha szexuálisan is készséges? Mert, ha igen, nem csoda, hogy inog.

 • 60 A kérdező mondta 6 éve | válasz erre: 59

  !

  Egyátalán nem így van.
  4hónapig ugy voltam vele h nem feküdtünk le egymással.Ès èn tènyleg szeretem.
  Ès ő nekem rgy numeránál sokkal többet jelent.
  Ès attól h nem beszèlgetünk ugyan ugy aggodom èrte figyelem a bejegyzèseit magyarul ott vagyok a háttèrben.Sokat gondolkodtam h rá írok de nem teszem.Ugy gondolom ha szüksège lenne rám vagy fontos lennèk neki keresne.
  Èn annyiszor nyitottam kedveskedtem felè.
  Szeretnèm ha kicsit ő is felèm.
  Ráadásul a hèten èrettsègizik.
  Nem tudom mit csináljak.

 • 61 Petúnia Jó válaszadó mondta 6 éve | válasz erre: 60

  !

  Barátot keresett, aki megérti, megtalálta, de egy szexuális vetülete is lett, amit ő nem akar, így a kapcsolat a se veled, se nélküled lett, hol közelít, hol távolodik, míg végül inkább távolodik, és ez a tisztességesebb dolog, mert barátnak nagyon okés vagy, de párkapcsolatra nem téged akar, mert ő alapvetően szerintem nem meleg -mondjuk, én nem is hiszek abban, hogy bárkinek az alapvető igénye ez, hogy melegnek lenni, csupán a csalódott élet zsákutcája miatti kínlódás-, ez csupán kísértés volt neki, de ismételni nem akarja, hetero életet szeretne, csak nem talált megfelelőt. Ha marad a kapcsolatban, csak gúnyos, megalázó lenne -ezért tisztességes, ha kilép-, ezért okkal lépett ki. Bántana csak, ezért is viselkedik jellemtelenül, azaz nem érthetően, zavarodottság, védekezési mechanizmus, a szex ellen, de ellenállni nem tud, de akar, és ez csak a távolság növelésével megy úgy-ahogy. Ezért jobban teszed, ha az ő akaratához igazodsz, hogy ne közeledj, mert kísérted, és ez zavarja. Talán, ha majd lesz egy működő jó párkapcsolata, képes lesz veled is barátságosabb lenni. Te csak a magányban voltál kényszermegoldás pasi helyett, és barátnő is, mert az nemigen van neki.. Már csak arra a kérdésre kell válaszolni, miért szeret bele valaki valakibe, ha egyszer nem ő az igazi, és csak ideig-óráig megy, illetve azonos neműek. Ilyenkor az van, hogy olyan tulajdonságot, életet szeretne magának, mint a másiké, tehát önelfogadással lehet ellene tenni, hogy a beteges, elengedni nem tudó kötődés véget tudjon érni. Te miben szeretnél rá hasonlítani, miben szeretnél olyan életet, mint ő?

 • 62 A kérdező mondta 6 éve | válasz erre: 61

  !

  Szerintem ő nem kèpes elengedni.
  Akárhányszor felhoztam h ne tarsuk a kapcsit mert most mèg nem tudok a barátja lenni kiakadt.
  Kèrdezte h micsináljon h ne tünjek el az èletèből.
  Szoszerint már könyörgött.
  Meg h ő megőli magát .
  Èrtsem meg h szüksège van rám.
  Nem akarok rá hasonlitani .
  Ès nem is irigylem.
  Azèrt kiváncsi lennèk h szeret-e.
  Nem tudom micsináljaj.
  Egyik felem aggodik èrte ès keresnè.
  Másik felem meg ugy van ha akar valamit ugy is keres.
  Ráadásul most ètettsègizik ès ilyenkor nagy stresz szokott az emberen lenni.
  Maradjak mellette bár milyen fájó az nekem?
  Vagy vègkèpp ne keresem?
  Elèrhetek valamit azzal h mellette vagyok?

 • 63 Petúnia Jó válaszadó mondta 6 éve | válasz erre: 62

  !

  Mi az, hogy most még nem tudsz a barátja lenni? Eddig mást mondtál. Azt mondtad, szex nélkül is megy
  Ne maradj mellette, hisz. fáj maradni, azt mondod. Ez sosem lehet cél. Alkalmatlan vagy akkor segíteni, hisz te szorulsz segítségre, de segíteni meg ő nem/se tud.. Vak vezet világtalant lenne. Csak kiveritek egymás biztosítékát, azaz nem illetek, értsd már meg, ezen az asztrológiai ismeret se tud segíteni, az csak arra jó, hogy megértsd, mi motiválja őt, és téged. Ezek szerint nem ő szakított, hanem te, hisz te mondtad, hogy szakítsatok, mert nem tudsz a barátja lenni. Te nem a barátja akarsz lenni, hiába mondod, hanem több, de ő meg nem akarja a többet, értsd már meg! Ez mitől összeillés? Két malomban őröltök, így mondják, azt hiszem. Végképp ne keresd, hisz nem tudsz csak a barátja lenni, de ő meg csak azt akarja. Akkor viszont te vagy nagyobb kísértésben ezek szerint, ha te szakítottál, neked gond a kapcsolat. Mit akarsz akkor nála, ha te szakítottál? Mindig mást mondasz, elegem van már ebből. Ha mellette maradsz, de őrlődsz, csak szadizmus lehet belőle, ezt érheted el, az minek? Majd, ha tudsz csak barát lenni, akkor térj vissza csak!

 • 64 Petúnia Jó válaszadó mondta 6 éve | válasz erre: 63

  !

  javítás: ...hisz fáj maradni...

 • 65 A kérdező mondta 6 éve | válasz erre: 64

  !

  Jó :(

  Én az érzéseimet írtam le.
  Ami köztem és a lány között zajlik.
  Szerintem nem beszélek őssze vissza.
  De köszi h te is engem látsz nem is tudom már minek. :(
  Én el mondtam amit el mondtam.
  Ennél jobban nem tudom el magyarázni h érsd.
  Hogyan mentünk külön is el mondtam.

 • 66 Petúnia Jó válaszadó mondta 6 éve | válasz erre: 65

  !

  Aki ki akar használni, bűbájos lesz, megnyerő, elfogadást színlel, kedves, nem nagyon lesz gyanús, de azért lesz egy fura benne, mert túl békés, hidegvérű ő voltaképp, meg tud téveszteni, kitűnő színész, de mivel te igencsak gyanakszol, az illető elfojtotta a kihasználó szándékot, de van benne, ettől feszült, zavart, ideges, undok, lenéző, elforduló, mert önzés, ezért is fenyeget öngyilkossággal, hisztizik, mert nem szeretet köti hozzád, hanem önzés, de elfojtja, ám minden elfojtás ki fog időnként törni, és akkor ő megjelenik váratlanul. Ez a ragaszkodás oka, az önzés, de ez a fura távolodás oka is. A kiszámíthatatlan viselkedés, a hol ilyen, hol olyan, önellentmondó, az önzés, de az is, ha túl bájos.

 • 67 A kérdező mondta 6 éve | válasz erre: 66

  !

  Tegnap keresett viberen
  Annyir ìrt h szia.
  Vissza ìrtam h szia kerestèl
  Vissza ìrt valami szöveget de nem tudtam kiböngèszni mit ìrt.
  Irom neki h ezt nem èrtem.
  Vissza ìrt h semmi ès egy szomorù fej.

  Ennyi volt.

 • 68 Petúnia Jó válaszadó mondta 6 éve | válasz erre: 67

  !

  Csak panaszkodni szeret/tud szinte.
  Szeret panaszkodni, tipikus Halak, ezt Kaló Jenő könyvében olvastam, olvasd el te is, első kötet, A gyógyulás szelencéje, 2002-es kiadás.
  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Halálvágyó. Az egótlansága miatt az, a vágyak, akarat halott, céltalan, sodródik, balek. Ez viszont azt jelenti, hogy az önelfojtás miatt egészen leuralják a vágyai, akarata, kiütik, passzív, lusta, de hiperaktív is (mániás depressziós), szaladgál össze-vissza, csapodár, nem kitartó, mert elgyengült, a mások akaratának, vágyának való beteges megfelelés miatt, mikor épp kinek, aki közelebb van.
  A totál önelfojtás az viszont egoizmus, mert amit elfojtasz, az leural.., de elfojtja magát, mert cserébe ő is túl sokat vár, ideákat kerget, irreális mesevilágot álmodik, de ez embertelen maximalizmus, tökély keresés, hajtás, kiégés.

 • 69 Petúnia Jó válaszadó mondta 6 éve | válasz erre: 68

  !

  A Halak művész lélek, ld. fotózás, ez is álmodozás.

 • 70 A kérdező mondta 6 éve | válasz erre: 69

  !

  Ô neki nem hal a csillag jegye.
  Viszont a fotozàst tanul tovàbb.
  Ès az is igaz amit ìrtàl.
  Egyszer tôk vidàm màskor lehangolt engem senki sem szeret elegem van az èletbôl ôngyi leszek.
  Egyszer kellesz nem akarlak el engedni
  Màskor meg nem kellesz .
  Elèggè inog.
  Szoval igazak rà a dolgok.

Új válasz