kérdezte: Anonim Jó kérdező 9 hónapja

Miért nem igényli a közös programokat?

Kedves Szakértő!
Párommal négy éve vagyunk együtt, mindketten 24 évesek vagyunk. A problémám az, hogy bár jól megvagyunk együtt, törödünk egymással, sokat vagyunk együtt, páron figyelmes és kedves, szinte soha nem igényli hogy kettesben csináljunk valami programot. Már a kapcsolatunk legelején észrevettem, hogy csak addig voltunk kettesben amig gyorsan bemutatott a barátainak, aztán szinte mindig velük voltunk. Minden bulin, nyaraláson, kiránduláson amikre eleve csak akkor mentünk amikor a többiek ráértek. Persze sokszor próbáltam vele beszélni erről, olyankor jött az ígérgetés de kevésszer lett belőle valódi "randi". Ha már nagyon kiakadtam és szépen kérés helyett valóban felháborodtam hogy a barátok nélkül soha semmit nem csinálunk és ezt nem is igényli, akkor nagy nehezen elmentünk valahová de ott is azt emlegette hogy legközelebb a többieknek is meg kell mutatni az adott helyet. Úgy érzem jól érzi magát velem, sokat beszélgetünk, nevetünk együtt, ha a barátokkal vagyunk akkor is sokat foglalkozik velem, de nekem nem elegendő kettesben eltöltött idő a lefekvés előtti egy óra az ágyban. Miért nem jut eszébe sosem hogy jó lenne csinálni velem valamit? Miért nincs rá igénye hogy kettesben legyünk? És mit tehetnék én? Vagy igazából unja magát velem, ezért visz mindig a társaságába? Természetesen a barátaitól elszakítani nem akarom, én is kedvelem őket, de hiányzik hogy kettesben is legyünk, korábbi kapcsolatomban nem volt ilyen problémám, de így néha elgondolkodom vajon van e értelme így benne maradni ebben hogy a párom "nem vevő rám".
Köszönöm válaszát előre is,
C.

0 ember szerint jó kérdés

1 Válasz

 • Bibók Bea

  1 Bibók Bea Jó válaszadó mondta 9 hónapja


  Kedves C!
  A párjának valószínű nagyon kényelmes ez az élet. Ön ott van, amikor kedve van hozzá, miközben neki nem kell feladnia az előző életét. Jól érzi, a párkapcsolat így nem tud fejlődni, hiszen szükség van együtt töltött időre, programokra, amikor az intimitást is megélik. Úgy tűnik, mintha az intimitástól félne a barátja, mintha nem merne olyan helyzetbe kerülni, ahol neki férfiként kell megnyilvánulnia.
  Beszélgessenek erről, de lehetséges, hogy a párja még nem nőtt fel, még nagyon ragaszkodik a kamaszos életéhez. Vagy vár türelmesen, vagy keres egy olyan párt, akivel egy szinten állnak a felnőtt lét kialakításában.
  Üdvözlettel:
  Bibók Bea
  Szexuálpszichológus
  Szexuálterapeuta
  Szextanácsadó
  Párkapcsolati tanácsadó
  30-9345-094
  www.pair-re-pair.webnode.hu
  https://www.facebook.com/szexualpszichologia.parterapia/


Új válasz