kérdezte: Anonim 9 hónapja

Mi történik velem!

Üdv mindenkinek!
11 éves házasok vagyunk a feleségemmel.
Már az elején voltak gondok, de gondoltam, majd az idő megoldja... Most 11 év után még rosszabbnak érzem a helyzetet. Jelenleg még élni sincs kedvem. Most ébredtem rá,hogy mennyi időt vesztettem el és lehetőséget.De a helyzet nem ennyire egyszerű már van 2 gyerek őket is imádom mégis boldogtalannak érzem magam. Próbáltam megbeszélni egy ismerősel ekkor még bonyolultabb lett a dolog, olyat éreztem iránta amit még senki iránt. (sajnos mint kiderült egyoldalu).
Vagy csak az tartja vissza, hogy van 2 gyerek?!
A történethez még hozzátartozik, hogy feleségem is jelentett ki olyan dolgokat amit nem szívesen hallottam volna tőle pl. :a gyerekek miatt nem muszáj együtt lennünk, takarodjak anyánhoz(vita alkalmával), jah és abszolut nem tiszteli őt (le ku... Folyamatosan ),ugy szeretné kipróbálni a szexet mässal stb. Ez így egyszerű lenne a csavar ott van mikor jó a kedve akkor én és a család9m vagyunk a leg,leg .Tudom minfenhol vannak hullámvölgyek de, hogy a "jó idők"-ben semm működik a kèmia. Ès itt elis érkeztem a kérdésemhez miért nem érzem azt amit eddig. Mièrt tudunk akár egy darab fecnin is őssze veszni, pedig én voltam olyan türelmes eddog, hogy mindig lenyugtattam, de mostmár ehhez sincs kedvem ,türelmem. És folyton csak azon agyalok miért kellett ez. Miért nem érdekel már. 34 éves vagyok és már idősnek érzem magam a változtatáshoz .A gyerekeket sem akarom kitenni egy válási procedurának. És ugye ott van még az anyós aki alig várja ,hogy külön menjünk,de csak a "haszon"-ért. Két kisunoka akit nyugodtan nevelhet mert a saját gyermekét nem lehetett. Gondolom a vagyonomból is kiforgatna mit ezt tette a nagyobbik gyermeke volt férjével. Ezek tudatában, hogyan kezdhetnék új életett?! Mi történt velem, hogy nem érdekel hogyan tovább. Miért élek ha ugysem kellek senkinek.
Nem tudom mennyire èrthető. Kicsit gondolom furcsa és értelmetlen, de ez csak a kavargó gondolatok miatt van. Vagy az életem is ennyire kusza.
Köszönöm, ha válaszolnak .

0 ember szerint jó kérdés

5 Válasz

 • 5 A kérdező mondta 8 hónapja

  !

  Üdv!

  Oly fölöslegesnek érzem ,hogy ide írtam!
  Sajnos nem tudom mit mit gondoltam ,
  hogy majd itt minden megoldódik....
  Azért köszönöm a lehetősêget és a válaszokat!


  Amit szakítottam szagolom!

  By a kérdező

 • 4 A kérdező mondta 9 hónapja | válasz erre: 3

  !

  Tisztelt Bibók Bea!

  Köszönöm a vélemèny nyilvánitás!
  Annyit szeretnék hozzá fűzni,hogy a viták már csak egy oldalról történik, ha a feleségem megkezdi én már nem szállok "harcba"csak közlöm vele, hogy már megint tèmánál vagyunk.
  Bele färadtam a folyamatos vitákba.
  Most jelenleg minden "happy" ahogy vesszük ..
  ..továbra sincs semmi indíttatás a szerelmi élethez(csak ,hogy szolidan fogalmazzak)Visszont feltünt,hogy nem csak hozzá nincs hanem mäs nőket sem tudok "úgy" megnézni. Mindenkiben csak a rosszat látom nem bizok már senkiben. Ebből azt szeretem volna kihozni,hogy hiába gondolkodom azon,hogy esetleg ott hagyom ,nem látok kiutat és, hogy jobb lenne...
  Visszont akit emlitettem az alap kérdésben hölgyet egyre inkább vonz, pedig még csak nem is találkoztunk kb 1 éve .Közösségi oldalon cheat-eltűnk csak. Itt visszont már-már túlzásba estem mert alig vártam, hogy elérhető legyen. Annyira,hogy jelenleg Felfüggesztettem,mert már én éreztem magam kellemetlenül. De most meg folyton csak ő jár az eszemben.
  Ezért nem tudom mi történik velem ezelőtt, ha valamilyen "kisértés"volt lazán lekezeltem. De ez most valami más..... Nem találom a helyem,folyton lehangolt vagyok amiért ilyen helyzetbe kerültem.

  Remélem kilehet a levélből igazodni !?

  Üdvözlettel :a kérdező.

  Az olvasók biztosan most megszolnak, hogy akkor miért kellett házasodni miért kellett a gyerek stb. Sajnos ezt magam sem tudom....

 • Bibók Bea

  3 Bibók Bea Jó válaszadó mondta 9 hónapja


  Kedves Kérdező!

  Érzem a leveléből az elkeseredettséget és a szomorúságot, amit meg is értek. Azt gondolom, hogy a sok veszekedés azért van, mert a szexben nem tudnak kapcsolódni Ez egy tünet szokott lenni a pároknál. Veszekszenek, mert akkor rám figyel a másik, rám néz, kapcsolódik hozzám. Furcsát fogok írni, ez egy nagyon jó jel, ez azt jelenti, vannak energiák a párkapcsolatban, aminek az irányát és megjelenési formáját meg lehet változtatni. tehát ha ez a szeretkezésben nyilvánul meg, akkor ez már egy fantasztikus dolog. Az sokkal szomorúbb lenne, ha már veszekedni sem tudnának.
  Javaslom Önöknek, hogy még mielőtt bármit is döntenek, a két kicsi miatt is jöjjenek el egy pár- és szexuálterápiára, ahol a közös szexuális életet harmonikussá lehet tenni. A párkapcsolati és szexuális igények közös nevezőre hozása jelentheti a megoldást. Azt sejtem, nehezen tudnak a dolgokról beszélgetni, talán már elzárkóznak egymás elől. Így nagyon nehéz bármit is kezdeményezni, tenni a párkapcsolatban.
  Fontos lenne, hogy közösen feltárjuk a kapcsoltban meghúzódó sérelmeket, csalódásokat, amikről nem tudtak eddig beszélgetni. Mert csak így tudhatja másik, hogy a párja hogy van, mit szeretne, mi a rossz neki és hogyan lehetne jobban odafigyelni egymásra.
  Ez a krízis egy fejlődési lehetőség, egy fontos állomása a kapcsolatuknak Ahol ha mindketten akarják, akkor sokat tanulhatnak önmagukról, a másikról és a kapcsolatukról. Ezáltal tud jobbá válni a párkapcsolat.

  Én várom Önöket szeretettel.

  Ha megbeszélték és szívesen jönnének, akkor kérem emailben keressenek, vagy augusztus 20 után telefonon.
  Email: bibokbea@gmail.com.

  Üdvözlettel:
  Bibók Bea
  Szexuálpszichológus
  Szexuálterapeuta
  Szextanácsadó
  Párkapcsolati tanácsadó
  30-9345-094
  www.pair-re-pair.webnode.hu
  https://www.facebook.com/szexualpszichologia.parterapia/


 • 2 A kérdező mondta 9 hónapja

  !

  Tisztelet Pásztor Klára köszönöm a gyors választ! A kapcsolat felvételt kicsit későbbre tenném .Szeretném más szakértő véleményét is olvasni.
  És nem tudom merjek - e belevágni,félek a változástól és a megaláztatástól is.

 • Pásztor Klára

  1 Pásztor Klára Jó válaszadó mondta 9 hónapja  Tisztelt Kérdező!


  Házassága komoly válságban van, erre utal a másik fél dehonesztáló, folyamatosan lebecsülő, szinte már szóban bántalmazó magatartása.

  Válás nem feltétlen választás kérdése!

  Rossz házasság tüneteiről itt is beszámolt, Önt is, gyerekeket is károsítja.


  A hosszú idő, kezdetektől gondok az intimitásban nehéz üggyé teszik a helyzetet. Mindenképpen szükséges a szakember közreműködése.

  Egy közös, részletes konzultáció, a másik fél szándékai meghatározzák, hogy házasságvédő mediációban, vagy válás-vagyonmegosztás mediációban léphet előre életében.

  Irodánk az ilyen esetekben a közös helyzet feldolgozást és eljárási irány kiválasztását fontosnak tartja!

  Várjuk a bejelentkezését önállóan, vagy közösen a 06-305-992-842 számon H-P 10h-18h között!

  Pásztor Klára

  Házasságvédő mediáció
  Válóper-válás mediáció • A kérdés lezárult! A kérdező megkapta a választ kérdésére.