kérdezte: Anonim Jó válaszadó 5 hónapja

Mennyibe kerül most egy válás elejétől a végéig?

Több oldalon is nézegettem, de senki sem mondja meg, hogy a válóper beadása után kb. mennyibe kerül, amíg a vagyonmegosztás után lezáródik minden?

0 ember szerint jó kérdés

2 Válasz

 • dr. jur. Pásztor Klára

  2 dr. jur. Pásztor Klára Jó válaszadó mondta 4 hónapja


  Év vége felé egy visszatekintő kiegészítés a kérdés mellé!  Két összefüggés jól látszik a női válások eseteiben, majd választott útjaikban:

  1. Félkészületlenül, önismeret áttekintése nélkül, részletes információk nélkül a per költségeiben drága,pervesztésében nagyon drága ügyvéddel, vagy ügyvéd nélkül egyformán!


  2. Per elkerülhető számos esetben, ez olcsóbb, de több szakterület és idő kell hozzá a felkészülésében. Veszteségek, kiadások jellemzően töredék mértékűek!


  Ezt érdemes mérlegelnie mindenkinek, mielőtt nyomtatványok kitöltésébe fog egyedül, vagy ügyvédet keres!
  Szívesen látjuk irodánkban kérdéseivel, több szakterületi feladat megoldásánál is!  Egyéni konzultáció, szakterületi monitor beszélgetés bejelentkezés: 06-302-164-102 (Munkaidőben 10h-18h)
  Dr. Pásztor Klára

  Jogász / dipl.betegjogi képviselő/ dipl.pszichopedagógus


  Válás - Vagyonok - Ingatlanok, Építkezés  Közönségszerviz olvasói szakértő ajánlata itt most nőknek!


  https://valasmenete.wordpress.com • dr. jur. Pásztor Klára

  1 dr. jur. Pásztor Klára Jó válaszadó mondta 5 hónapja  A házasság felbontása, s külön a vagyonmegosztás különféle megoldásai nagyon eltérő kiadásokkal járhatnak!


  Ahol gyerek, lakás, autó, üdülő van - ott a végösszeg több millió forint lehet egy rosszul indított válás és vagyonmegosztásnál.  Talán ez a magyarázat arra, hogy több oldalon sem lát teljes összegeket! Válóperes idő kézzelfoghatóan pénz és kiadások!  Tapasztalatom alapján arra adhatok némi információt, hogy miként csökkentheti a válás, vagyonmeggosztás kiadásait!


  Hangsúlyozom a válás, vagyonmegosztás kiadásai teljesen nem takaríthatóak meg, azonban a választott megoldások jelentős kiadásokat csökkenthetnek.


  Megtakarítás kulcskérdése: Ne akarjon egyedül válni, de ne akarjon mindenáron és azonnal pereskedni!

  Ma számos válás tanácsadás a nem peres szakmai szemlélet mellett biztosít lehetőségeket!  Nem a házasság felbontása illetéke a nagy teher. Válás, vagyonmegosztás megfontolt, jó döntései mind hozzájárulnak a takarékosabb végeredményhez, veszteségek nélkül!  Vigyázat! A látszatra megtakarítás könnyen lehet a végén hatalmas veszteség!

  Pl. Az első válás tanácsadás lehet a válások első jó lépése! Más a válás tanácsadás, más az ügyvédi tanácsadás. Biztos, hogy a pereskedés jó, biztos jó végeredményre vezet?!


  Kiemelni érdemes, hogy a válóperes önismeret áttekintése, a válóperes szakmai információk jó megválasztása nélkül is fontos a takarékosság szempontjából!

  Ma a bíróságon, bíróság előtt, tárgyalóteremben sok egyezség létrejön.  Ezek végén érdemes átgondolni, hogyan tovább ügyvédel, vagy ügyvéd nélkül?!


  Bár a váláshoz sok információ, adat, szakvéleményre lehet szükség - ezek beszerzése és az önképzés szakembereinkkel, biztosan támogatja a válásban megfogalmazott szándékait, utat nyit lehetőségeinek.  Irodánk szakmai partnerei ebbenn is támogatják az olvasóinkat!  Szívesen látjuk irodánkban kérdéseivel, több szakterületi feladat megoldásánál is!  Egyéni konzultáció, szakterületi monitor beszélgetés bejelentkezés: 06-302-164-102 (Munkaidőben 10h-18h)
  Dr. Pásztor Klára

  Jogász / dipl.betegjogi képviselő/ dipl.pszichopedagógus


  Válás - Vagyonok - Ingatlanok, Építkezés  Közönségszerviz olvasói szakértő ajánlata itt most nőknek!


  https://valasmenete.wordpress.com

Új válasz