kérdezte: Anonim 8 hónapja

Kihasználja anyámat a pasija mit tehetek hogy észre vegye ezt az anyám is?

Tavaly május közepe óta itt van nálunk anyámnak a pasija. Nincsen munkája mindin azt mondja hogy keres, de neki eggyik se jó pedig a mostani helyzetben nem kellene annyit válogatnia. Azóta anyám tartja el.
Bármit mondok anyukámnak nem jut el hozzá a mondandóm. Ez csak az egyik olyan dolog ami nem megfelelő tulajdonság a barátjávan. Nem egyszer volt rá példa hogy vezetés elött egy üveg pálinkát vagy vodkát meg ivott két sör társaságában. Akkor is kimondtam hogy ez egy 6 éves számára nem jó példa. Négyen vagyunk testvérek ebből hárman csak eltűrjük őt a legkissebb még nem tudja annyira hogy mi a jó és mi a rossz csak ebben az évben kezdte az általánost. A házunkat önkényesen áttendezgeti a pasija nekük meg nem lehet ellene kifogásunk mert akkor mi vagyunk a rosszak hogy meg mertünk szólalni. Arról nem is beszélve hogyha részeg akkor ki akad és ordibál órákon keresztül, anyám már párszor mondta neki ilyen kor hogyha nem tetszik valami akkor menjen el de másnapra monden olyan volt mint elötte.

Elnézést hogy kicsit össze vissza írtam le, csak nem éppen vagyok most nyugodt lelki állapotomban a helyzet miatt mert mindig aggódom anyukám miatt hogy ne hogy olyan dologba keverje amibe nem kellene, és a tesóimat is féltem. A helyis írási hibák ért is elnézést kérek sose volt az errősségem a helyes írás de dolgozok rajta hogy minden gondolatom értehetően írjam le.

0 ember szerint jó kérdés

1 Válasz

 • dr. jur. Pásztor Klára

  1 dr. jur. Pásztor Klára Jó válaszadó mondta 6 hónapja
  Szomorú és életszerű a leírt kérdésben megfogalmazott élethelyzet!


  Közvetlenül nem a szakterületeimhez kapcsolható, de a segítség azért kijár.


  Milyen a kapcsolata, bizalmi viszonya anyukájával? Ez könnyíthet a további lépéseknél.


  Elsőként édesanyjával és pszichológussal lenne hatékony leülniük közösen. Ön ne emlegessen retorzíókat stb.

  Az ital és vezetés nem fér össze. Második lépés lehet a bizalmas tanár, vagy felkeresett családgondozó bevonása.  Öszintén szurkolok, hogy ne szokásos hivatali ügy kerekedjen!
  Dr. Pásztor Klára

  Jogász / dipl.betegjogi képviselő/ dipl.pszichopedagógus


  Válás - Vagyonok - Pénz - Ingatlanok, Építkezés  Közönségszerviz olvasói szakértő válasz a családi ügyek tájékozódáshoz


  Ha már válás és nők? https://valasmenete.wordpress.comÚj válasz