kérdezte: Ikin08 5 éve

Így is menjen el az esküvőre?

Kedves Tímea!

A párom haverja megnősül, hozzáteszem alig tartják a kapcsolatot, néha összefutnak véletlenül a plázában, akkor beszélnek egy két szót, de egyik se keresi a másikat. A páromat mégis meghívták a legénybúcsúra. Elég fura a szervezés, mert vagy aug. 23-án, vagy aug. 24-én lenne. A párom pénteken alapból dolgozik, szombaton meg munkanap van, le kell dolgozni az aug. 19-ét. (És a párom csak este 11-kor ér majd haza.)

Ezt meg is mondta annak a srácnak, aki szervezi a búcsút, de az azóta nem is válaszolt. Kérdésem az lenne, hogy ha a legénybúcsúra nem tud elmenni, mert ezt a srácot nem is érdekli, hogy az én párom is normálisan ott tudjon lenni (a vőlegény kérésére), akkor azért, ha az esküvőre kap meghívást, elmenjen? Mert elég furán néz ki, hogy a vőlegény meghívta, de a srác úgy szervezte, hogy csak ne legyen neki jó.
És így, hogy nem is nagyon tartja a vőlegénnyel a kapcsolatot, vajon mennyi pénzt illik adni ajándékba?

Ha úgy dönt a párom, hogy mégsem megy el, hogy illik lemondani egy esküvőt?


Válaszát nagyon köszönöm

0 ember szerint jó kérdés

1 Válasz

 • 1 ban_mariann Jó válaszadó mondta 5 éve

  !

  Kedves Tímea,
  bár nem nekem szánta a kérdést...
  Nincs szoros, sem laza barátság, fenntartott kapcsolat, így nem "kell" semmit sem adni, elmenni sem igazán. Ha jól értem, a meghívás sem volt hivatalos, pusztán a véletlenen múlt. Komolysága is körülbelül ennyi lehetett.
  Üdvözlettel, Mariann

Új válasz