kérdezte: repetas2 Jó kérdező 7 éve

Szülés után milyen gyakorlatokkal lehetne leadni a súlyfelesleget?

1 hónapja szültem és a pocakom igen csak megmaradt. az előző szülésem után is maradt egy kis hasam, most megint egy kicsit nagyobb. Érdeklődnék, hogy milyen gyakorlatokat tudnék elvégezni, hogy ha nem is kockahasam ( :) ), de lapos hasam legyen? Vagy az már reménytelen?
A karom is elég vastag maradt, az ellen tehetek valamit. amúgy 11 kilót szedtem fel terhesség alatt, 7 már lement a második hét után. 158 centi vagyok és most 58 és fél kiló. hány kiló lenne nekem javasolt? a szoptatás alatt melyik gyakorlatokat kellene kerülnöm?
Kati

0 ember szerint jó kérdés

1 Válasz

  • Vankó Magdolna

    0 Vankó Magdolna Jó válaszadó mondta 7 éve


    Kedves Kati! Szülés után egy hónappal hét kilogrammal kevesebbnek lenni, az nagyon dícséretes dolog.A nagy has, tekintettel a benne lévő kisbabára - kilenc hónap alatt alakult ki, így nem szabad türelmetlennek lenni, kb. ennyi idő az is, amíg az eredeti állapotát visszanyeri.A szoptatás alatt legjobbak a hosszú séták, akár kisbabával is, illetve lehet már hasprést  is lehet végezni, valamint a lebegő felüléseket. Elsősorban a meglazult hasfal miatt maradt nagyobb a has. Így érdemes erős, szorítós, gumírozott bugyit hordani.Ha már nem szoptatsz, jelentkezz ismét, újabb gyakorlatokért!Szép napot és mihamarabbi lapos hasat kívánok!Magdolna   


Új válasz